HP přináší tisk formou služby do segmentu malých firem

7. 10. 2022. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Společnost HP představila služby HP Instant Ink pro malé firmy a novou tiskárnu LaserJet Pro se systémem HP+, jejichž cílem je nabídnout majitelům malých firem jednoduší správu tiskových technologií. Jako součást jednoho předplatného služby Instant Ink si nyní malé podniky mohou nechat automaticky zasílat spotřební materiál pro konkrétní zařízení na různých lokalitách.

V kombinaci s pokročilými funkcemi nové tiskárny LaserJet Pro se službou HP+ může předplatné Instant Ink pomoci malým firmám ušetřit čas a peníze, usnadnit recyklaci kazet a přispět k ochraně a obnově lesů po celém světě.

Nikdo nenaslouchá potřebám malých firem a nereaguje na ně tak jako společnost HP. Podnikatelé potřebují, aby pro ně byl tisk bezproblémový – od nastavení tiskárny přes objednávání spotřebního materiálu až po dohled nad zabezpečením,“ uvedl Xavier Garcia, globální ředitel divize Print Hardware Systems společnosti HP. „HP Instant Ink pro malé firmy a nové tiskárny LaserJet Pro se službou HP+ vytvářejí intuitivní tiskový systém, který vyžaduje jen minimální správu, takže majitelé malých firem mohou věnovat svůj čas a energii rozvoji podnikání.“

Služba HP Instant Ink pro malé podniky a nová tiskárna LaserJet Pro se službou HP+ přinášejí následující vlastnosti a výhody:
Zvýšená produktivita

  • Díky službě HP Instant Ink pro zajištění dodávek spotřebního materiálu zákazníkovi nikdy nedojde spotřební materiál.
  • Tiskárna HP LaserJet Pro rozpozná, kdy jí dochází toner, a automaticky objedná dodávku nové kazety přímo na správné místo, ve správný čas a v jednom předplatném.
  • Tiskárny řady HP LaserJet Pro 4000 jsou zkonstruovány pro velice rychlý tisk a dokáží ve vysoké kvalitě tisknout rychlostí 42 stran za minutu. Modely řady HP LaserJet Pro 3000 tisknou rychlostí 35 stran za minutu.
  • Aplikace HP Smart App a integrace s cloudem umožňují tisknout odkudkoli, skenovat ve velkých objemech a zjednodušit tok dokumentů, čímž přispívají k vyšší produktivitě, spolehlivosti a rovněž k zabezpečení firemního tisku.
  • Tiskárna LaserJet Pro se službou HP+ má certifikaci ENERGY STAR a využívá technologii HP Auto On/Off.

Správa bez námahy

  • Zákazník šetří čas díky nástroji HP+ Smart Admin Dashboard určenému pro malé podniky.
  • K dispozici je průvodce cloudovým nastavením pro snadnou vzdálenou konfiguraci tiskáren a jejich zprovoznění.
  • K dispozici je také vzdálené zabezpečení s automatizovaným sledováním více tiskáren HP a lokalit.
  • K tiskárnám se lze připojit z jakéhokoli zařízení kdekoli v síti.
  • K dispozici je specializovaná technická podpora s dvouletou prodlouženou zárukou.

Pokročilé zabezpečení

  • Data chrání nepřetržité monitorování zabezpečení pomocí systému HP Wolf Pro Security, jenž je nedílnou součástí tiskárny a je přednastaven již z výroby, včetně okamžitých upozornění Smart Security na potenciální bezpečnostní rizika.

Udržitelnost

  • V Evropě lze tiskové kazety HP recyklovat prostřednictvím programu HP Planet Partners (tam kde je k dispozici), což podporuje recyklační proces HP a snižuje množství použitého primárního plastu.
  • V USA usnadňuje recyklaci inkoustových a tonerových kazet možnost vrácení použitých kazet a obalů při každé objednávce prostřednictvím služby Instant Ink.
  • Tiskárna LaserJet Pro se službou HP+ od společnosti HP je součástí iniciativy Forest First, což znamená, že za každou stránku vytištěnou v průběhu životnosti tiskárny přispěje společnost HP na program obnovy, ochrany a odpovědného hospodaření v lesích, realizovaný ve spolupráci s partnery z nevládních organizací, jako je např. World Wildlife Fund.
  • Kromě toho HP pomáhá podnikům rozvíjet jejich iniciativy v oblasti udržitelnosti prostřednictvím certifikace CarbonNeutral společnosti Natural Capital Partners.

Dostupnost

Služba HP Instant Ink pro malé podniky a tiskárny LaserJet Pro řady 3000 a 4000 se službou HP+ budou k dispozici v ČR od října.

HP LaserJet Pro 3000

Tiskárna HP LaserJet Pro 3002dn bude v ČR prodeji za ceny od 7 990 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro 3002dw bude v ČR prodeji za ceny od 8 490 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro 3002dwe bude v ČR prodeji za ceny od 6 690 korun.

HP LaserJet Pro MFP 3100

Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 3102dn bude v ČR prodeji za ceny od 12 690 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 3102fdw bude v ČR prodeji za ceny od 13 490 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 3102fdwe bude v ČR prodeji za ceny od 10 690 korun

HP LaserJet Pro 4000

Tiskárna HP LaserJet Pro 4002dn bude v ČR prodeji za ceny od 10 299 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro 4002dw bude v ČR prodeji za ceny od 11 799 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro 4002dne bude v ČR prodeji za ceny od 7 999 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro 4002dwe bude v ČR prodeji za ceny od 8 999 korun.

HP LaserJet Pro MPF 4100

Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 4102dw bude v ČR prodeji za ceny 16 499 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 4102fdw bude v ČR prodeji za ceny od 18 999 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 4102fdn bude v ČR prodeji za ceny od 17 499 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 4102dwe bude v ČR prodeji za ceny od 12 699 korun.
Tiskárna HP LaserJet Pro MFP 4102fdwe bude v ČR prodeji za ceny od 14 599 korun.

Profilová karta firmy

HP Inc.

HP Inc.

Naší vizí je vytvořit technologii, která každému změní život k lepšímu – každému člověku, každé organizaci a každé komunitě na celém světě – a to kdekoli. To nás motivuje a inspiruje dělat to, co děláme. A vyrábět to, co vyrábíme. Objevovat a znovuobjevovat. Vytvářet technologie, které ohromují. Nepřestáváme jít energicky za svým, protože ani vy nepřestáváte. Také znovuobjevujete způsob, jakým pracujete. Jakým si hrajete. Jakým žijete. Díky našim technologiím znovuobjevíte svět.

To je naše poslání. To je společnost HP v novém kabátě.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Epson zjednodušuje a zabezpečuje tisk pro zaměstnance pracující na dálku

16. 2. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Společnost Epson přináší řešení Epson Bridge pro Microsoft Universal Print pro jednoduchý a bezpečný tisk při práci z domova. Novinka umožňuje vzdáleným pracovníkům tisknout, aniž by museli opustit firemní síť VPN, a to i když používají vlastní tiskárny. Čtěte více
Marcel Divín, national sales manager společnosti Epson

Proč bude svět nadále tisknout

11. 7. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Není překvapením, že firma známá svými tiskárnami říká, že svět bude tisknout i nadále. Stojí ale za to probrat, proč jsme o tom tak přesvědčeni, když digitalizace neustále revolucionalizuje každý sektor v oboru. Čtěte více

Jediné komplexní řešení pro digitalizaci vyniká jednoduchostí

4. 7. 2023. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: Canon)
Tisk, kopírování a skenování dnes zvládají kancelářská tisková zařízení všech značek. S potřebou digitalizace ale přichází nutnost komplexního řešení pro správu dokumentů, které firmám pomůže pohodlně přejít do cloudu, a navíc bude uživatelsky přívětivé. Nejdál je v tomto směru Canon. Čtěte více

Společnosti Epson a MyQ představily řešení pro ekologicky šetrnější digitální pracoviště

15. 5. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Kombinace patentované technologie Heat-Free společnosti Epson a pokročilých funkcí správy tisku a digitalizace MyQ X představuje efektivní řešení pro organizace, které chtějí minimalizovat svou ekologickou stopu a zároveň zefektivnit práci s dokumenty. Čtěte více