Posuňte vzdělávání na vyšší úroveň díky flipchartu Samsung Flip Pro

23. 2. 2023. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: Samsung)
Chytrý elektronický flipchart otevírá nové možnosti vzdělávání pro studenty i učitele. Dejte sbohem monotónní a nezáživné výuce. Chytrý elektronický flipchart od Samsungu promění každou hodinu či výukovou lekci na nezapomenutelný zážitek, ze kterého si studenti odnesou zajímavé informace a nadšení pro probírané téma.

Flipchart Samsung Flip Pro propojuje výhody digitálního displeje a běžného flipchartu. Navíc však přidává nové inovativní technologie, díky kterým už žádný student v hodině neusne.

Rozsah funkcí, které Samsung Flip Pro nabízí, nadchne nejen samotné studenty, ale i jejich učitele. Těm totiž umožní vytvořit poutavé, interaktivní a zábavné studijní materiály, které studenty vtáhnou do tématu a podpoří jejich soustředěnost. Využít pro to mohou nejen své vlastní podklady, ale také téměř cokoli, co nabízí internet, ke kterému je flipchart připojený. Pozornost studentů tedy přitáhnou obrázky, vizualizace a simulace, názorná videa, prezentace a grafiky vysvětlující danou problematiku či zvukové soubory přehrávané prostřednictvím vysoce kvalitních reproduktorů, které doplní vizuální vjemy.

Flip Pro umožňuje i nasazení školního informačního systému či instalaci výukových aplikací a nástrojů. Se vším, co na displeji zobrazíte, lze také pružně pracovat – důležité informace hravě barevně zvýrazníte, přidáte k nim poznámky a náčrty nebo jednotlivé části libovolně upravíte či smažete v momentě, kdy je již nepotřebujete. Přizvat k týmové spolupráci můžete přitom celou třídu, na displej totiž může psát až 20 lidí současně.

Díky tomu se flipcharty perfektně hodí pro malé i velké studijní skupiny. Využití najdou při výuce libovolných předmětů – od jazyků přes fyziku a matematiku až po biologii, chemii a další náročné obory. Hravě se tedy přizpůsobí podmínkám základních, středních i vysokých škol či výukových středisek a práci s ním zvládnou i žáci prvního stupně.

Chytrý elektronický flipchart je nabitý nejen kreativními možnostmi, ale také praktickými funkcemi. Připojit do hodiny se mohou i další lidé, kteří zrovna nejsou fyzicky přítomni, což se hodí v případě hybridní výuky. A pokud je potřeba výukové materiály po skončení hodiny nasdílet studentům, stačí k tomu pouhých několik vteřin. Pedagogové jistě ocení i flexibilitu flipchartu – při využití doplňkového stojanu, na který se flipchart připevní, jej lze pohodlně přesouvat pomocí rukojeti umístěné na zadní straně displeje. Předností flipchartu je i jeho bezpečnost, která je jedním z klíčových aspektů v momentě, kdy jej děti aktivně používají nebo se pohybují v jeho blízkosti. Displej je opatřen antimikrobiální povrchovou úpravou s obsahem stříbra a pokrývá jej patentovaná nerozbitná fólie. V případě poškození displeje tedy nedojde k rozsypání skla – zůstane v jednom kuse a zabrání případnému úrazu.

Samsung Flip Pro se může stát užitečným výukovým nástrojem každé učebny, přednáškového sálu i velké posluchárny. V nabídce jsou čtyři různé varianty, které se liší svou velikostí. Displeje o úhlopříčce 55″ a 65″ se hodí do menších či středně velkých prostor a nabízejí mimořádnou flexibilitu. Používat je můžete ve svislé i vodorovné poloze, díky čemuž je hravě přizpůsobíte aktuálním potřebám konkrétního probíraného tématu. Větší flipcharty s úhlopříčkou 75″ a 85″ určené pro vodorovné použití jsou ideální variantou pro velké místnosti, přednáškové sály a další prostory, kde potřebujete zaujmout vyšší desítky až stovky osob.

Jaké hlavní benefity pro vzdělávání Samsung Flip Pro přináší?

  • interaktivní a zábavná výuka;
  • podpora kreativity studentů;
  • zvýšení soustředěnosti a motivace studentů;
  • snadné zobrazení probírané látky, dat i poznámek;
  • rychlé sdílení materiálů mezi studenty;
  • široká konektivita a jednoduché používání;
  • možnost instalace výukových programů a aplikací;
  • další studenti se mohou připojit online (hybridní výuka);
  • bezpečné použití díky patentované nerozbitné fólii;
  • varianty vhodné pro malé i velké učebny či sály.

Profilová karta firmy

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Pro nejnovější informace navštivte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com..

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Fortinet poskytne bezplatné vzdělávací příležitosti v oblasti kyberbezpečnosti

22. 3. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Fortinet)
Společnost Fortinet se připojila k iniciativě Evropské komise s názvem „Akademie dovedností v oblasti kybernetické bezpečnosti“. Na základě tohoto kroku se společnost zavázala v průběhu příštích tří let zdarma nabídnout svá odborné školení v oblasti kybernetické bezpečnosti a kurzy zvyšování povědomí o bezpečnosti až 75 000 jednotlivcům v Evropě. Čtěte více

Acronis MSP akademie přidává 19 nových modulů a více než sto videí

12. 2. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Zebra systems)
Společnost Acronis rozšířila platformu Acronis MSP Academy, jejímž cílem je umožnit poskytovatelům řízených služeb maximálně využívat nových znalostí a dovedností na neustále se vyvíjejícím IT trhu. Nejnovější rozšíření zahrnuje 19 nových modulů a více než 100 videí poskytujících špičková obchodní a technická školení. Čtěte více

Interaktivní displeje pro vzdělávací segment

30. 1. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Podobným tempem jako v řadě dalších oblastí postupuje digitalizace také ve školství. V důsledku toho do škol rychle pronikají nejrůznější moderní technologie včetně velkoformátových interaktivních dotykových panelů. Velkoformátové displeje se tak stávají nejen atraktivní výukovou pomůckou, ale také intenzivně se rozvíjející kategorií signage řešení. Čtěte více

Notebooky do škol

22. 1. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Školství je pro řadu resellerů atraktivním segmentem, do kterého dlouhodobě dodávají nejrůznější produkty a služby. My si proto přiblížíme specifickou nabídku přenosných počítačů určených pro nasazení na (primárně) základních školách, případně v dalších prostředích s výskytem dětských uživatelů. Čtěte více