MMD: monitory Philips řady E2

10. 9. 2020. (redaktor: František Doupal, zdroj: MMD)
Nová rodina monitorů Philips E2 kombinuje elegantní design a inovativní funkce tak, aby vyhovovaly domácímu i kancelářskému nasazení. Ultra úzký, ze tří nebo ze čtyř stran bezrámečkový design, zaručuje maximální velikost pro zobrazování s minimálním rozptylováním a je vhodný nejen pro grafický design a profesionální aplikace.

Vyšší rozlišení znamená více obrazových bodů na displeji a tím i větší detaily, což je klíčová vlastnost pro profesionální uživatele, jako jsou grafičtí designéři, CAD návrháři a architekti – ale v podstatě to ocení i jakýkoliv další uživatel. Podstatou nové řady E2 je zajištění skvělého zážitku ze sledování, a to na modelech s rozlišením v rozmezí od Full HD až po 4K, pokaždé s vynikající kvalitou obrazu (například díky technologii Ultra Wide-Color, která zobrazí přes miliardu barev).

Monitory řady E2 mají široké pozorovací úhly a vysoký kontrast. Zážitek ze sledování je také vylepšen díky technologii SmartContrast, která analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky upravuje barvy a řídí intenzitu podsvícení, a také technologii SmartImage, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce a dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí pro maximální výkon zobrazení.

Monitory řady E2 přináší funkce pro dobrý zážitek z hraní

Tato nová řada monitorů nabízí herní režim SmartImage, rychle přístupnou nabídku OSD vyladěnou pro hráče a nabízí několik možností nastavení. Například, režim „FPS“ (střílečka z pohledu první osoby) vylepšuje tmavé motivy v hrách a umožňuje vidět skryté objekty v tmavých oblastech, zatímco režim „Racing“ přizpůsobuje displej na nejrychlejší dobu odezvy a optimalizuje obraz včetně barev.

Každý z nových monitorů nabízí některé specifické funkce pro lepší a plynulejší hraní. Například nové monitory Philips 242E2FA a 272E2FA mají rychlost odezvy 1 ms (MPRT), zatímco monitory Philips 288E2A a 345E2AE přicházejí s adaptivní synchronizační technologií AMD FreeSync, která přispívá k potlačování trhání, nesouvislého pohybu a chvění obrazu.

Funkce pro jakýkoli druh uživatele a šetrné k životnímu prostředí

Nové monitory řady E2 obsahují spoustu technologií určených pro lepší uživatelský komfort. Režim EasyRead zajišťuje zážitek ze čtení, jako kdybyste četli z papíru, technologie Flicker-free a režim LowBlue zajišťují pohodlnější sledování a šetří zrak uživatele. Monitory jsou také vybaveny diskrétní přepínací klávesou EasySelect, která umožňuje rychlé úpravy nastavení monitoru v nabídce OSD, díky systému správy kabelů budou mít uživatelé vždy čistý pracovní prostor.

Modely Philips 288E2A a 345E2AE umožňují, pomocí MultiView, aktivní duální připojení a prohlížení, což umožňuje pracovat s více zařízeními, jako je PC a notebook současně.

Dostupné modely řady E2

Nová produktová řada E2 momentálně zahrnuje dva Full HD modely Philips 242E2FA a Philips 272E2FA, dále pak 4K (Ultra HD) model Philips 288E2A a největším zástupcem je pak ultra širokoúhlý Philips 345E2AE s rozlišením rovněž 4K (Ultra HD).

Profilová karta firmy

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Monitory a Public Signage Philips patří ke světové špičce. Kombinují v sobě prvotřídní technologie a chytré inovace, díky nimž poskytují vysoce kvalitní obraz a maximální pohodlí pro uživatele. Celé portfolio monitorů a Public Signage Philips, které zahrnuje několik produktových řad určených do různých prostředí, klade vysoký důraz na úsporu energie a bere ohledy na životní prostředí. Značka Philips patří do koncernu TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Nové monitory AOC pro kreativce přináší přesné zobrazení a USB-C

25. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AOC)
Společnost AOC představila novou řadu monitorů navržených pro potřeby kreativních profesionálů. Řada AOC Graphic Pro U3, která nabízí přesné barvy, špičkové funkce a elegantní design, v současné době čítá tři modely s úhlopříčkou 27" nebo 31,5" a rozlišením QHD nebo 4K UHD. Čtěte více

BenQ: monitor PD3225U

13. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: BenQ)
Společnost BenQ uvedla na trh monitor PD3225U, který rozšířil její nabídku oceňovaných displejů určených pro designery, fotografy a tvůrce obsahu. Monitor je vybaven IPS Black panelem a díky funkcím jako Color Match nebo iKeyboard Control je vhodný zejména pro majitele počítačů Apple. Čtěte více

Globální trh s monitory se ve 4. čtvrtletí 2023 vrátil k růstu. Mírné oživení by mělo pokračovat

9. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: IDC)
Celosvětový prodej počítačových monitorů zakončil rok 2023 pozitivně – v posledním loňském kvartále se podle IDC prodalo 31,9 milionu zařízení. Výsledný meziroční růst na úrovni 3,8 % za čtvrtý kvartál tak dokonce mírně překonal původní prognózu, jež předpokládala růst o 3,2 %. Čtěte více

Dell: nové monitory řady P a S

6. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Dell Technologies)
Společnost Dell Technologies představila nové monitory řady P a S, které vyhoví potřebám širokého spektra uživatelů v různých cenových hladinách. Monitory řady P jsou určené profesionálům ve firmách, kteří chtějí maximalizovat produktivitu práce, zatímco monitory řady S jsou určené pro rodiny, studenty a běžné spotřebitele, kteří hledají zábavu a pohodlí. Čtěte více