NAKIVO přináší zálohování do Amazon S3

11. 6. 2020. (redaktor: František Doupal, zdroj: NAKIVO)
Společnost NAKIVO vydala novou verzi svého produktu Backup & Replication, která nově umožňuje posílat zálohy do Amazon S3. Pokud vás další novinky a vylepšení přináší verze nejaktuálnější verze tohoto řešení přináší, jste na správném místě.

Výrobce NAKIVO je známý soustavným vylepšováním svého produktu NAKIVO Backup & Replication a častým vydáváním nových verzí. Nedávno vypuštěná verze NBR v9.4 posouvá možnosti a schopnosti produkt zase o něco dál.

Jaké novinky a vylepšení přináší verze?

1. Ukládání záloh do Amazon S3

Umožňuje odesílat zálohy a kopie kritických VM i fyzických serverů do Amazon S3. Obnovu VM, souborů a aplikačních objektů tak lze v případě potřeby provést snadno přímo z uložiště Amazonu.

2. Okamžitá obnova do zdroje MS Exchange a Active Directory

Dovoluje obnovovat individuální Exchange a Active Directory položky přímo z de-duplikované a komprimované zálohy. Do zdrojového umístění, bez nutnosti obnovy celého VM.

3. Zálohování fault tolerantních VMware VM

VMware umožňuje vysokou dostupnost vašich VM vytvořením a udržováním jejich identické kopie. NAKIVO nyní nabízí zálohování primárního i sekundárního VM pro ještě lepší ochranu dat.

4. Okamžitá obnova P2V

Nově lze obnovit celý fyzický stroj přímo ze zálohy jejich převedením do VMware VM. Toto VM lze následně použít pro další testování nebo jejich migraci do produkčního prostředí, pokud fyzický server přestane fungovat.

5. Řízení přístupů na základě role

Dovoluje přidělovat přístupy zaměstnancům na základě jejich rolí v organizaci. Přináší možnost mít plně pod kontrolou uživatelské přístupy a práva pro snížení potencionálních rizik.

Štítky: 
Zálohování, BAKOTECH, NAKIVO

Podobné články

ArrowSphere Cloud rozšířil nabídku řízených služeb o řešení Cloud Object Storage for Backup

25. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Arrow ECS)
Společnost Arrow Electronics spustila řešení Arrow Cloud Object Storage for Backup. Nová služba založená na IBM Cloud je vytvořena tak, aby podporovala rostoucí potřeby na ochranu dat zejména u podniků fungujících digitálně. Čtěte více

Veeam rozšířil ochranu dat a obnovu po ransomwarových útocích pro Microsoft 365

20. 12. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Veeam)
Veeam usnadňuje zákazníkům ochranu dat v prostředí Microsoft 365 pomocí řešení Cirrus by Veeam, které přináší jednoduchost a flexibilitu zálohování formou služby (Backup-as-a-Service, BaaS). Nové funkce budou zahrnovat podporu úložiště Microsoft 365 Backup Storage, které zákazníkům společnosti Microsoft poskytne široké možnosti ochrany dat a obnovy po ransomwarovém útoku. Čtěte více

QNAP vydal zálohovací řešení pro Microsoft 365 a Google Workspace

14. 12. 2023. (redaktor: František Doupal)
Společnost QNAP vydala zálohovací SaaS řešení Boxafe verze 2.0 pro Google Workspace a Microsoft 365, a to včetně nových funkcí a licenčních plánů zaměřených na podniky. Podniky a poskytovatelé řízených služeb mohou snadno využít Boxafe k ochraně dat před nepředvídanými katastrofami, které by mohly způsobit nenapravitelné škody. Čtěte více

Růst počtu zranitelností registrují tři čtvrtiny českých správců IT

22. 11. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: GFI Software)
Podle průzkumu provedeného mezi partnery a zákazníky společnosti GFI Software vnímá 77 % českých IT správců neustále se zvyšující počet zranitelností. Řada z nich proto uvažuje o skenování zranitelností a instalaci softwarových záplat nabízených poskytovateli MSP služeb. Čtěte více