Synology uvedlo na trh serverové systémy RC18015xs+ a RXD1215sas

12. 6. 2015. (redaktor: František Doupal, zdroj: Synology)
Společnost Synology představila high-availability serverové systémy RC18015xs+ a RXD1215sas pro podniky s velkými možnostmi rozšíření, odpovídajícím výkonem a zálohováním dat k určitému časovému okamžiku.

„V dnešní době je pro podniky klíčové zajistit neustálou provozuschopnost serveru, což umožňuje maximalizovat produktivitu a minimalizovat náklady. Díky konceptu high-availability clusteru představují RC18015xs+ a RXD1215sas úložné systémy pro podniky, které vyžadují stálý nepřetržitý provoz, možnosti rozšíření a komplexní nástroje na ochranu dat,“ řekl Michael Wang, produktový manažer Synology.

Ke klíčovým vlastnostem modelů RC18015xs+ a RXD1215sas patří:

  • Koncept high-availability clusteru: spojením dvou počítačových serverů a několika úložných jednotek do jednoho high-availability clusteru dosahují RC18015xs+ a RXD1215sas dokonalé spolehlivosti a dostupnosti dat. Služby jsou pomocí aktivní/pasivní struktury v případě nenadálého výpadku serveru automaticky přepnuty na jiný server.
  • Možnost rozšíření až na 180 disků (1 PB) pomocí RXD1215sas: k duálním počítačovým uzlům RC18015xs+ lze připojit až patnáct expanzních racků RXD1215sas, což znamená možnost rozšíření až na 180 disků a úložnou kapacitu přes 1 PB.
  • Technologie snímků umožňuje obnovu k časovému okamžiku: RC18015xs+ přináší technologii snímků, která podnikům umožňuje pořídit automaticky kopie dat k časovému okamžiku každých pět minut bez zatěžování systémových zdrojů a nastavit pravidla pro uchovávání až 256 hodinových, denních nebo týdenních bodů obnovy.
  • Ukládání nové generace: implementace systému souborů Btrfs na RC18015xs+ zavádí řízení kvót nejen pro uživatelské účty, ale i pro sdílené složky a dále též vestavěnou kontrolu integrity dat.

Kromě výše uvedených funkcí dosahují RC18015xs+ a RXD1215sas výkonu s propustností přes 2 270 MB/s a 355 400 IOPS, obsahují 8 GB ECC RAM (možnost rozšíření až na 32 GB), PCI Express 3.0 x8 slot pro instalaci 10GbE karty síťového rozhraní (NIC) a záložní hardwarové prvky (např. SAS moduly, SAS připojovací kabely, jednotky napájení), které zařízení chrání před selháním jednotlivých prvků.

RC18015xs+ a RXD1215sas jsou vybaveny webovým operačním systémem DiskStation Manager pro síťová úložiště, který obsahuje mnoho aplikací na zlepšení produktivity.

Synology na modely RC18015xs+ a RXD1215sas poskytuje pětiletou záruku a ve vybraných regionech také služby Synology Replacement Services (SRS).

Štítky: 
Servery, NAS servery, Synology

Podobné články

Vlastní sestava racků a skříní díky konfigurátoru

14. 5. 2024. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: EET Group)
Na českém trhu se objevil první komplexní konfigurátor racků pro serverovny a datová centra, který umožňuje firemním zákazníkům sestavit si řešení, které bude plně vyhovovat jejich potřebám. Kombinuje konkrétní racky se skříněmi a dalšími komponentami. Čtěte více

Výrobce optických síťových modulů MicroOptics se slučuje se značkou Lanview

24. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: EET Group)
Skupina EET Group oznámila sloučení dvou předních poskytovatelů kompletních řešení strukturovaných sítí pro firemní zákazníky, společností MicroOptics a Lanview. Pod hlavičkou skupiny EET Group tak vzniká komplexní poskytovatel optických transceiverů, řešení pro bezdrátovou komunikaci, přenosové sítě, sítě datových center a cloud computing. Čtěte více

EET Group spustil konfigurátor racků pro serverovny a datová centra

15. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: EET Group)
Prostřednictvím nového konfigurátoru racků společnosti EET Group si mohou firmy sestavit vlastní individuální řešení pro nové serverovny nebo datová centra. Nakombinovat si zde lze jednotlivé typy racků, skříní a dalších komponent. Zaručena je i vzájemná použitých prvků. V dubnu navíc mohou uživatelé získat první rack objednaný přes tento konfigurátor s 50% slevou. Čtěte více

GAPP System získal již pátou VMware Master Services Competency certifikaci

28. 12. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: GAPP System)
Společnost GAPP System získala jako první v České republice certifikaci VMware Master Services Competency (MSC) pro oblast VMware Cloud Foundation (VCF). Stala se tak také prvním českým VMware partnerem, který je nositelem pěti MSC certifikací. Čtěte více