Tech Data Beerfest v novém

16. 3. 2015. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Sérii jarních distributorských setkání zahájil stejně jako v předchozích letech již tradiční Tech Data Beerfest. Tentokrát však organizátoři pro návštěvníky přichystali hned několik příjemných překvapení…

Jedna z největších změn ve srovnání s předchozími ročníky tohoto dealerského setkání byla avizována již dlouho dopředu. Všichni, kteří plánovali účast na akci, tak věděli, že přednášky a workshopy se spolu s produktovou výstavou z areálu pivovaru Staropramen přesunuly do NH Hotelu Praha.

Nově zvolené prostory mimo jiné umožnily souběžný průběh přednášek a workshopů, což byla další novinka. K této změně je nutné podotknout, že si ji pochvalovali jak prodejci, tak i přítomní zástupci z řad výrobců.

Nic se naopak nezměnilo na „odemykání“ skútru Peugeot Kissbee. Každý z účastníků mohl za pomoci speciálního číselného kódu přiděleného při registraci soutěžit o tuto zajímavou věcnou cenu. Paní štěstěna se však rozhodla, že se na někoho usměje až později, a pomocí číselného kódu se nikomu skútr získat nepodařilo. Ten tak „propadl“ až do večerního slosování.

Kromě produktové výstavy, kde si mohli návštěvníci během celého dne prohlédnout nejrůznější hardwarové i softwarové zajímavosti, se odpolední program odehrával ve dvou dalších sálech. Ve větším přednáškovém sále bylo možné shlédnout vystoupení společností Microsoft, Lenovo, HP, Intel, Axis, Xerox a Samsung. V menším sále probíhaly workshopy, které byly na rozdíl od přednášek více zaměřeny na praktické záležitosti. Během dne proběhly workshopy společností HP, Microsoft, Axis a Synology, Lenovo, Tech Data (o telefonech Lumia) a Xerox.

První část programu uzavřelo losování o skútr Peugeot Kisbee, pro který si nakonec přišla mladá dáma z Prahy.

Večerní párty se odehrála v tradičních a většině přítomných již dobře známých prostorách smíchovského pivovaru Staropramen a clubu Phenomen, stejně jako tomu bylo i v  posledních letech.

Kromě bohatě strojeného rautu a ochutnávek různých druhů piva a vína na hosty čekala i soutěž na závodních trenažerech o věcné ceny a módní přehlídka. A nechyběl ani fotokoutek Canon s možností se s modelkami zvěčnit na památku. Pokud ani toto vše někomu nestačilo, mohl pokračovat na diskotéce.

Obrazová galerie:
Štítky: 
Axis Communications, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Synology, TD SYNNEX, Xerox