WBI NAV Online pro menší podniky

1. 11. 2011. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: WBI)
WBI Systems spustil prvního listopadu cloudovou službu NAV Online, která umožní společnostem snížit a plánovat náklady na provoz podnikového informačního systému. Službu nejvíce ocení menší společnosti a začínající podnikatelé, pro které je pořízení takto robustního podnikového systému často ekonomicky nedostupné.

Nasazení cloudové služby NAV Online přinese zákazníkům nejen snížení provozních nákladů, ale ušetří také na nákupu vlastního serveru, softwarových licencí a v neposlední řadě také na samotné implementaci informačního systému. Pro finanční ředitele podniků všech velikostí NAV Online kromě úspor přinese i jasné a předvídatelné plánování výdajů. Zároveň se tak podaří přesunout výdaje spojené s podnikovým informačním systémem z kapitálových investic do oblasti provozních nákladů.

Služba NAV Online společnosti WBI Systems je v České republice vůbec prvním cloudovým řešením podnikového systému Microsoft Dynamics NAV.

Služba je od počátku navržena tak, aby k jejímu zřízení nebylo zapotřebí asistence IT správce a její provoz bez potíží zvládli i řadoví zaměstnanci. Například aktualizace systému na legislativní změny tak proběhne zcela automaticky bez nutnosti jakéhokoli zásahu. Před nasazením služby si mohou zákazníci službu NAV Online plně vyzkoušet v 30 denní bezplatné testovací verzi. Její součástí je i plnohodnotná technická podpora certifikovaných odborníků WBI. Zákazníci mohou také využívat školící videa o používání informačního systému NAV Online a navštívit pravidelné školení WBI ve svém technologickém centru v Říčanech u Prahy.

„Spuštění nové služby NAV Online vyplňuje mezeru v oblasti klasických ERP systémů flexibilním a škálovatelným řešením, které razantně snižuje pořizovací a provozní náklady na vlastní IT,“ řekl Jaroslav Voráček, Team Lead Microsoft Dynamics NAV ve WBI Systems a dodal: „Díky přesunu Microsoft Dynamics NAV do cloudu odpadá našim zákazníkům starost nejen o jakoukoli údržbu, ale i adaptaci na úpravy legislativy. Spuštění NAV Online je výsledkem vysoké poptávky po cloudových SaaS řešeních.“