Oracle Day 2010 v Praze

26. 10. 2010. (redaktor: Richard Voigts, zdroj: )
Oracle Day 2010 - s hardwarem i softwarem pod jednou střechou v pražském hotelu Hilton s českými partnery CCA Group, Comparex, OKsystem, Unicorn Systems a Sefira, Aquasoft, Autocont, BSC, GEM system, Ness, TD-IS a Storyflex.
Zdeněk Pilz, generální ředitel Oracle Czech
Oracle Day, největší konference společnosti Oracle v České republice se 600 účastníky, se uskutečnila 25. října v pražském hotelu Hilton Prague. Hlavním řečníkem byl generální ředitel Oracle Czech Zdeněk Pilz a Jeff Epstein, finanční ředitel Oracle Corporation. Zdeněk Pilz ve své úvodní řeči zdůraznil, jak je důležitá volba správného dodavatele, a to zvláště v době, kdy se podnikové investice krátí, IT nevyjímaje.

Oracle Day 2010 byl po skončení hlavních přednášek rozdělen do několika specializovaných sekcí: Core Technology & Database, Fusion Middleware, Hardware, Applications, Business Intelligence a řešení pro veřejnou správu.

Mezi tématy nechyběly novinky v Oracle Database 11g R2, extrémní výkon v podání Oracle Exadata a Exalogic, moderní integrační platforma Fusion Middleware, novinky v oblasti Business Intelligence a v neposlední řadě strategie v oblasti serverů a storage Oracle Sun. Hojně diskutovaným tématem byla také problematika eGovernmentu.

Platinovými partnery konference Oracle Day byly společnosti CCA Group, Comparex, OKsystem, Unicorn Systems a Sefira. Zlatými partnery byly společnosti Aquasoft, Autocont, BSC, GEM system, Ness, TD-IS a Storyflex.

Obrazová galerie: