Symantec dá svým partnerům vydělat více

9. 10. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Symantec zavedl významná zlepšení partnerského programu, která pomohou distribučním partnerům v oblasti EMEA zvýšit předvídatelnost a ziskovost jejich obchodů.

Společnost Symantec zaměřuje své investice do distribuční sítě na odměňování partnerů za rozvoj kvalifikovaných prodejů a na maximální využití nových obchodních příležitostí.

První vylepšení se týká programu registrace příležitostí. Partneři Platinum, Gold a Silver Corporate Partner mohou nyní registrací obchodní příležitosti získat záruku exkluzivity a podpory společnosti Symantec. Odměnou pro partnery zapojené do programu bude u nových obchodů až o 33 % vyšší rabat, vyšší předpověditelnost rabatů vyplacených společností Symantec a tudíž lepší finanční tok. Rabat se vypočítává z jednotlivých transakcí a je splatný do 30 dnů.

Peter Spreadbury, ředitel podnikových řešení ve společnosti SCC, říká: „To je skvělá zpráva pro poskytovatele služeb, jako je společnost SCC. Tyto změny podstatně zlepší naše možnosti, pokud jde o generování nových obchodů a investování do kvalifikace a schopnosti poskytovat užitnou hodnotu našim společným zákazníkům. Společnost Symantec vytrvává ve svém úsilí pomáhat partnerům, jako je společnost SCC, a zvyšovat ziskovost našich obchodů.“