Servodata úspěšně realizuje vzdělávací projekt

25. 6. 2009. (redaktor: , zdroj: )
Společnost Servodata úspěšně pokračuje v programu Vzdělávání zaměstnanců společnosti s cílem zajistit naplnění strategického rozvoje firmy zejména na zahraničních trzích.

Program Vzdělávání zaměstnanců, zastřešený Operačním programem Praha – Adaptibilita (OPPA), byl ve společnosti Servodata nasazen již na přelomu roku napříč všemi pozicemi v rámci celé společnosti.

OPPA je jedním ze tří programů v České republice zacílených na neinvestiční projekty zaměřené na podporu zaměstnanosti, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Obecným cílem OPPA je růst konkurenceschop­nosti, adaptability a výkonnosti lidských zdrojů našeho hlavního města, neboť je určen pouze pro území Prahy. Program byl schválen Evropskou komisí v říjnu 2007 a prostředky Evropského sociálního fondu bude využívat až do roku 2013. Celkem byla pro OPPA, který je financován z Evropského sociálního fondu, vyčleněna částka 108,39 milionu eur.

O úspěchu nového vzdělávacího projektu Servodat svědčí i úspěšná kontrola a pozitivní hodnocení Magistrátu hlavního města Prahy, která proběhla v květnu. Zapojením do OPPA Servodata dále rozšiřují svou dlouhodobou snahu o rozvoj silného firemního zázemí, které poskytuje partnerům špičkové profesionální prostředí pro úspěšnou dlouhodobou spolupráci.