Motorola představila řešení „Moto Essentials for Business“ pro malé a střední podniky

20. 3. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Motorola)
Platforma Moto Essentials for Business pomáhá IT manažerům v malých a středních podnicích řešit jejich klíčové potřeby v oblasti mobility. Přináší např. bezproblémovou IT podporu, pohodlnou správu zařízení a přidané funkce zabezpečení, jakož i cloudová řešení, jako je například Google Workspace pro zvýšení produktivity.

Společnost Motorola představila balík nových nástrojů a služeb pro malé a střední podniky s názvem „Moto Essentials for Business po tom, co se v nedávné celosvětové studii o bezpečnosti a produktivitě zaměstnanců spoločnosti Motorola zjistilo, že jen čtvrtina zaměstnanců má k dispozici vyhrazené pracovní smartphony.  Studie také  odhalila, že téměř polovina zaměstnanců malých a středních podniků má pocit, že používaní vlastního chytrého telefonu v práci ohrožuje jejich bezpečnost.

Malé a střední podniky významně přispívají do hospodářství, ale čelí několika technologickým výzvám, které ovlivňují jejich růst a ziskovost. Mezi tyto výzvy patří přizpůsobení se vyvíjejícím se technologiím s omezenými odbornými znalostmi v oblasti IT, ochrana před vznikajícími hrozbami a kybernetickými útoky a účinné řízení bezpečnostních rizik spojených se zásadami „bring-your-own-device“.

Moto Essentials for Business, která pomáhá IT manažerům v malých a středních podnicích řešit jejich klíčové potřeby v oblasti mobility, přináší bezproblémovou IT podporu, bezproblémovou správu zařízení, vyšší produktivitu a přidané funkce zabezpečení, jakož i cloudová řešení ve spolupráci s lídry v oboru, jako je například Google Workspace.

Malé a střední podniky mohou si mohou díky platformě Moto Essentials for Business flexibilně vybírat z různých nabídek přizpůsobených jejich specifickým potřebám.

Tyto společnosti mohou:

  • Přijímat podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu: Pomoc s potřebami mobilních zařízení je nepřetržitá, což eliminuje potřebu specializovaného oddělení IT. 
  • Bezproblémově nastavovat mobilní zařízení: Umožňuje zaměstnancům rychle začít pracovat s bezdotykovou registrací a 30denní podporou při registraci.
  • Jednoduše spravovat zařízení: Tým odborníků společnosti Motorola spravuje aplikace a nastavení zařízení na dálku, čímž poskytuje flexibilitu a kontrolu na cestách.
  • Zlepšit produktivitu zaměstnanců: Zvýšit efektivitu týmu pomocí cloudových nástrojů produktivity včetně společných úprav dokumentů, plánovaní schůzek, správy úloh, integrovaných elektronických podpisů a funkcí založených na AI, jako jsou inteligentní odpovědi a automaticky generované souhrny.
  • Nasadit ochranu zařízení poháněných umělou inteligencí: Umožňuje zlepšit zabezpečení zařízení pomocí detekce hrozeb poháněné umělou inteligencí, která identifikuje a pomáhá neutralizovat rizika v reálném čase.
  • Zvýšit odolnost podniku pomocí cloudového zálohovaní: Výsledkem jeochrana kritických údajů, minimalizování prostojů, zajištění šifrování typu end-to-end a podpora flexibilního sdílení dokumentů a přístup k datům.

Moto Business Essentials zajišťuje malým a středním podnikům optimalizovat svoje rozpočty předplacením pevných měsíčních plateb.

Profilová karta firmy

Lenovo

Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 34 miliard USD, je největší výrobce počítačů na světě a lídr v PC Plus éře, který poskytuje uživatelům ve více než 160 zemích špičkové produkty a služby postavené na moderních technologiích. Lenovo patří celosvětově k lídrům v oboru, a to díky zaměření na výzkum, vývoj, inovace a kvalitu. Uživatelům nabízí kvalitní služby a produkty s bezpečnostními nástroji a uživatelsky přívětivými technologiemi. Vedle etablované řady business notebooků ThinkPad rozšířilo Lenovo své portfolio také o řadu IdeaPad, určenou převážně domácím uživatelům.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Ilustrační foto (Motorola)

Samsung se znovu stal nejprodávanější značkou chytrých telefonů

17. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: IDC)
Celosvětový prodej smartphonů v prvním čtvrtletí roku 2024 podle IDC meziročně vzrostl o 7,8 % a Samsung se znovu vyhoupl do pozice nejprodávanějšího výrobce. Čtěte více

Motorola: chytrý telefon edge 50 ultra

28. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Motorola)
Nové telefony řady Motorola edge 50, včetně vlajkové lodi edge 50 ultra, přinášejí exkluzinví materiály, vysoký výkon, vylepšený design nebo pokročilý systém fotoaparátů, který obsahuje vylepšení na bázi umělé inteligence. Novinka zaujme také fotoaparátem a displejem s certifikací společnosti Pantone. Čtěte více

Google Find My Device umožní lokalizovat ztracenou elektroniku

10. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Google)
Společnost Google spustila dlouho očekávanou funkci Find My Device, kterou poprvé ohlásila již na své loňské vývojářské konferenci. Technologie využívá sdílenou síť tvořenou miliardami zařízení se systémem Android a funkčně odpovídá možnostem podobných služeb společností Apple a Tile. Aktuálně je služba dostupná v USA a Kanadě, zbytek světa by měl brzy následovat. Čtěte více

Nová aktualizace uživatelského rozhraní One UI 6.1 rozšiřuje technologii Galaxy AI do dalších zařízení

5. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Samsung)
Společnost Samsung nasazuje umělou inteligenci Galaxy AI do většího počtu zařízení prostřednictvím aktualizovaného uživatelského rozhraní One UI 6.1. Mobilní umělá inteligence se tak dostane k podstatně většímu počtu uživatelů – od konce března ji budou moci postupně využít i majitelé telefonů řady Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 a tabletů řady Tab S9. Čtěte více