TD SYNNEX spouští podporu pro Microsoft 365 Copilot

25. 1. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: TD SYNNEX)
Společnost TD SYNNEX výrazně posiluje svoji nabídku pro využití generativní umělé inteligence. Pouhý měsíc po spuštění programu „Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot“ se do projektu celosvětově zapojilo přes 2 000 partnerů.

„Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot“ je program s kompletní sadou nástrojů, která obchodním partnerům umožní poskytnout AI řešení dál ke koncovým zákazníkům, především z řad malých a středních podniků.

Copilot pro Microsoft 365 prostřednictvím nasazení umělé inteligence zvyšuje produktivitu a podporuje kreativitu napříč široce používanými aplikacemi Microsoft včetně aplikací Word, Excel, PowerPoint, Outlook a Teams. Zahrnuje navíc zabezpečení, ochranu soukromí, dodržování předpisů a odpovědnou umělou inteligenci, která zaručuje, že veškeré zpracování dat probíhá v prostředí Microsoft 365.

Microsoft 365 Copilot byl začleněn do programu Destination AI, který je komplexní sadou služeb, řešení a zdrojů společnosti TD SYNNEX v oblasti umělé inteligence. Díky integraci Copilot do Destination AI získávají partneři přístup k široké škále aplikací a služeb AI, které běží na platformách Microsoft 365 a Azure.

Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot zahrnuje širokou škálu mnoha programů, v nichž mohou partneři zvyšovat své kompetence v oblasti Copilot, jako například Copilot Practice Builder, Customer CloudLabs Experiences nebo workshop „Get Ready for Copilot“.

Pokud byste se rádi dozvěděli více o Microsoft 365 Copilot a TD SYNNEX programu podpory, můžete kontaktovat lokální tým distributora na adrese microsoft.cz@tdsynnex.com.

Profilová karta firmy

TD SYNNEX

TD SYNNEX

Společnost TD SYNNEX je jedním z největších celosvětových distributorů informačních technologií. Pomáháme společnostem jako HP, Dell, IBM, Microsoft — a stovkám dalších — uvádíme jejich produkty na trh a nabízíme širokou řadu služeb technické a prodejní podpory.

Pro naše obchodní partnery zajišťujeme certifikace, školení, instruktáže, podporu a pomáháme jim provádět konfigurace, instalace a financování zakoupených řešení. Mnoho hardwarových i softwarových řešení, která používáme každý den, prošlo při cestě na trh našimi logistickými centry.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

OpenAI představila GPT-4o: Nastává nová éra interakce člověka s počítačem

16. 5. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: OpenAI )
Společnost OpenAI uvedla nový model umělé inteligence GPT-4o, který značí významný posun k přirozenější interakci mezi člověkem a počítačem. Tento model je schopen přijímat a generovat výstupy v kombinaci textu, zvuku a obrazu, čímž rozšiřuje možnosti využití AI v praxi. Čtěte více

Copilot for Microsoft 365 zamířil do ArrowSphere Cloudu

16. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Arrow ECS)
Společnost Arrow Electronics umožňuje prodej produktu Copilot for Microsoft 365 prostřednictvím cloudové platformy ArrowSphere Cloud. Současně společnost nabízí specializovaný podpůrný program, který umožní partnerům akcelerovat obchodní příležitosti na bázi produktu Copilot. Čtěte více

Google I/O 2024: Inovace v čele s AI

16. 5. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: Google)
Každoroční konference Google I/O, klíčová událost pro vývojáře a technologické nadšence, se uskutečnila 14. května 2024. Google představil řadu novinek, zejména v oblasti umělé inteligence. Čtěte více

Konference Red Hat Summit 2024 přinesla řadu novinek z oblasti open source a AI

10. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Red Hat)
Setkání společnosti Red Hat v Denveru v Coloradu se stalo jednou z největších světových událostí v oblasti open source a mimo jiné nabídlo i řadu zásadních oznámení v oblasti podnikového využití umělé inteligence nebo cloudově nativních technologií. Čtěte více