Sharp/NEC na ISE 2024 v Barceloně

15. 1. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Sharp/NEC)
Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe bude vystavovat na veletrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2024, který se koná od 30. ledna do 2. února na barcelonském výstavišti Fira ve Španělsku, kde se návštěvníci seznámí s budoucností AV a Digital Signage technologií.

Pod heslem „Směrem k zítřku“ společnost bude Sharp/NEC demonstrovat svou trvalou oddanost vzájemně propojeným pilířům kvality, služeb a udržitelnosti. Vystavené novinky budou důkazem úspěchu společného podniku, který čerpá ze zkušeností pocházejících od společností Sharp i NEC a představuje řešení, která splňují potřeby uživatelů dnes i v budoucnu.

Portfolio produktů Sharp/NEC pro veletrh ISE 2024 zahrnuje nejnovější vizuální řešení a technologie pro schůzky a spolupráci v hybridních pracovních procesech, dopravní a maloobchodní signage, vysokoškolské vzdělávání a volný čas, správu a řízení v dohledových centrech a dispečincích. Na stánku E500 v hale 3 bude k vidění:

  • Zcela nová řada velkoformátových displejů série ME2, která řeší současné výzvy na pracovišti s nejlepším poměrem cena/výkon ve své třídě.
  • Inovativní vývoj, jehož výsledkem je výrazně nižší spotřeba energie, což je patrné u nejnovější generace řady dvLED produktů.
  • Všestranná řada displejů pro spolupráci s funkcemi „out-of-the-box“ zaměřenými na scénáře použití pro pokročilé uživatele, firemní oblast a školství.
  • Nové modely projektorů doplňují naši řadu všestranných laserových projektorů NEC řady P, PA a PX, které demonstrují působivou flexibilitu pro instalace ve velkém prostoru.
  • Dostupný signage: průlomový pokrok směrem k efektivním a udržitelným technologiím s novými displeji ePaper.

Připraveny budou 45minutové prohlídky stánku s průvodcem zaměřené na téma udržitelných inovací a budoucího vývoje.

Další informace získáte např. na speciální stránce věnované ISE 2024.

Profilová karta firmy

SHARP / NEC Display Solutions Europe GmbH

SHARP / NEC Display Solutions Europe GmbH

Název naší společnosti zdůrazňuje naši vedoucí pozici na trhu s displeji a naši úlohu jako jednotnou společnost v oblasti řešení zobrazování - SHARP / NEC Display Solutions, pro zvýšenou efektivitu a ndividuální produktivitu, pro co nejlepší investiční návratnost (ROI) a ochranu investice.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více

eD system Slovensko získalo ocenění IBM

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: eD system)
IT distributor eD system Slovensko převzal ocenění IBM Build Distributor roku 2023. Stalo se tak na výročním setkání obchodních partnerů společnosti IBM, které se uskutečnilo 17. dubna v restauraci Da Andrea v Bratislavě. Čtěte více

HP a Ferrari oznamují partnerství. Závodní tým formule 1 se bude jmenovat Scuderia Ferrari HP

1. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Společnosti Ferrari a HP oznámily uzavřely dlouhodobé partnerství, jehož cílem je rozvíjet udržitelné inovace a urychlovat nasazování účelných technologií v týmech Scuderia Ferrari Formula 1, týmu Scuderia Ferrari Esports a Scuderia Ferrari Driver Academy. Logo HP se na formulích objeví již v nadcházejícím závodě F1 v Miami. Čtěte více

GFI Software integruje do prvních čtyř produktů umělou inteligenci

29. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: GFI Software)
Společnost GFI Software ohlásila integraci CoPilotu, komponenty postavené na generativní umělé inteligenci (GenAI), do svých čtyř klíčových produktů. CoPilot posiluje výkonnost těchto řešení směrem k vyšší intuitivnosti, efektivitě a flexibilitě s cílem pomoci koncovým zákazníkům lépe čelit bezpečnostním hrozbám a optimalizovat síťový provoz s využitím potenciálu AI. Čtěte více