Arrow Electronics a Synopsys podepsaly panevropskou distribuční smlouvu

25. 1. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Arrow ECS)
Globální technologický dodavatel Arrow Electronics podepsal celoevropskou distribuční smlouvu se společností Synopsys, na jejímž základě bude dodávat rozsáhlé portfolio produktů zaměřené na řešení pro testování aplikační bezpečnosti obchodním partnerům v zemích regionu EMEA.

Arrow a Synopsys umožní zákazníkům zdokonalit bezpečnost svých softwarových produktů, a to prostřednictvím integrace portfolia špičkových produktů Synopsys pro bezpečnost aplikací (AppSec). Arrow bude distribuovat a dodávat společná Synopsys řešení a služby, integrovat je do vývojových procesů DevSecOps a pomůže tak zajistit optimální zákaznickou zkušenost. Podpoří tím také projekty zaměřené na efektivnější pořizování, prosazování dokonalejší bezpečnosti, migraci do cloudu a digitální transformaci.

Jakožto agregátor nejmodernějších světových technologií a služeb společnost Arrow neustále rozvíjí celosvětový distribuční ekosystém. Obchodní partneři zapojení v síti Arrow nyní budou mít možnost prodávat řešení z portfolia Synopsys, konkrétně:

  • Coverity – rychlé přesné a vysoce škálovatelné řešení pro statickou analýzu kódu, které pomáhá vývojovým a bezpečnostním týmům odhalit chyby v kvalitě a bezpečnosti softwaru již v rané fázi životního cyklu vývoje, sledovat a spravovat rizika napříč aplikačním portfoliem a zajistit shodu s bezpečnostními a programovacími standardy.
  • Black Duck – řešení pro analýzu složení softwaru (SCA), které týmům pomáhá spravovat rizika související s bezpečností, kvalitou a shodou vyplývající z použití open-source softwarů nebo softwarů jiných dodavatelů ve vlastních aplikacích a kontejnerech.
  • WhiteHat Dynamic – řešení rychle a přesně identifikuje zranitelnosti ve webových stránkách a aplikacích, přičemž má rozsah a výkon, které organizace potřebují k identifikaci bezpečnostních rizik napříč celým aplikačním portfoliem.  
  • Polaris Software Integrity Platform – cloudové řešení pro testování bezpečnosti aplikací optimalizované pro potřeby vývojářských a DevSecOps týmů se schopnostmi SAAS, které umožňují dynamickou analýzu a analýzu složení softwaru.
  • Code Dx – řešení integruje výsledky testů bezpečnosti aplikace na centrální místo a automatizuje časově nejnáročnější úlohy, čímž výrazně urychluje celý proces testování i nápravy.
  • Defensics – komplexní univerzální a automatizovaný testovací nástroj black box fuzzer, který organizacím umožňuje efektivně odhalovat a napravovat chyby v softwaru.
  • Seeker – nástroj pro interaktivní testování aplikační bezpečnosti, který týmům pomáhá automatizovat testování webové bezpečnosti u návazných procesů DevOps.
  • Code Sight – analytický nástroj na bázi IDE, který provádí statickou analýzu a SCA spolu s doporučeními k nápravě, kterými řeší identifikované zranitelnosti v reálném čas při tvorbě kódu.

Profilová karta firmy

Arrow ECS, a.s.

Arrow ECS, a.s.

O SPOLEČNOSTI Arrow ECS, a.s., je distributor s přidanou hodnotou (VAD), který působí na trhu od roku 1990. V kancelářích v Praze a Ostravě pracuje 63 zaměstnanců. Jsme součástí celosvětové distribuční skupiny Arrow, jejíž finanční síla a zázemí představují pro naše partnery garanci dlouhodobé, stabilní a výhodné spolupráce.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Třetina zaměstnanců v práci sdílí hesla, otevírá neznámé přílohy nebo jinak ohrožuje bezpečnost

3. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Anect)
Třetina českých zaměstnanců porušuje zásady bezpečného chování na internetu a své zaměstnavatele tak vystavuje zvýšenému riziku online podvodu nebo hackerského útoku. Lidé například navzájem sdílejí přihlašovací údaje do firemních systémů, zasílají pracovní dokumenty soukromým e-mailem či přes sociální sítě nebo k práci využívají neschválené soukromé počítače či telefony. Čtěte více

Počet DDoS útoků na české firmy roste druhý měsíc v řadě

3. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: ComSource)
Počty DDoS útoků na české firmy i jejich celková intenzita v březnu opět vzrostly. Oproti předcházejícímu měsíci dvojnásobně, ve srovnání se začátkem roku dokonce šestinásobně. Dostaly se tak přibližně na úroveň léta loňského roku. Trendem je přitom využívání stále kvalitnějších a efektivnějších útoků. Nejvíce útoků již od července loňského roku míří z Ruska. Čtěte více

Řešení HP Wolf Pro Security získalo vynikající hodnocení v AV-TESTu

3. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Výzkumníci z AV-TESTu označili nové řešení HP Wolf Pro Security za „TOP Produkt“ pro ochranu koncových zařízení ve firmách. Studie výzkumného institutu v oblasti bezpečnosti IT AV-TEST potvrdila, že bezpečnostní software Wolf Pro Security od HP je jedním z nejlepších antivirových řešení pro firemní uživatele využívající platformu Windows na trhu. Čtěte více

Zyxel posiluje kybernetickou bezpečnost v souladu s požadavky směrnice NIS2

2. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Zyxel)
Směrnice EU o bezpečnosti sítí a informačních systémů NIS1, která platí od roku 2016, přestala v důsledku rostoucí četnosti a složitosti kybernetických hrozeb vyhovovat nárokům dnešní doby. Její novela, která nabude účinnosti 18. října 2024, představuje příležitost k posílení kybernetické bezpečnosti. Čtěte více