TD SYNNEX je podle CONTEXT ChannelWatch evropským distributorem roku

30. 11. 2022. (redaktor: František Doupal, zdroj: TD SYNNEX)
Již potřetí v řadě získala společnost TD SYNNEX titul distributora roku v soutěži CONTEXT ChannelWatch 2022, která je založena na hlasování tisíců distribučních partnerů v celé Evropě. Kromě hlavní ceny TD SYNNEX bodoval také v dalších kategoriích.

Společnost TD SYNNEX se umístila také na špici v evropských kategoriích za inovace, maloobchod a cloud, vybojovala také řadu národních ocenění například ve Španělsku, Francii či Portugalsku.

CONTEXT ChannelWatch je jedním z největších světových online průzkumů IT prodejců, do kterého pravidelně přispívá více než 7 000 partnerů. Průzkum poskytuje informace o nákupních plánech a rozhodnutích prodejců, jakož i o trendech v oboru. Obchodní partneři hodnotí distributory podle různých kritérií – všechny odpovědi se považují za důvěrné a výsledky jsou založeny pouze na agregovaných datech. Výsledky pak umožňují sledovat situaci na aktuálním trhu a najít jednotlivým distributorům případná zlepšení. V průzkumu prodejci v každé zemi nominují distributory, se kterými spolupracují, na cenu CONTEXT ChannelWatch Distributor of the Year.

V celoevropském hodnocení získala TD SYNNEX tituly Distributor of the Year, Best Retail Partner, Most Innovative Distributor a Best Cloud Partner. „Jsme rádi, že nás partneři zvolili distributorem roku již potřetí v řadě. Obzvlášť nás těší, že jsme získali ocenění v kategoriích inovací a cloudu,“ uvedl Patrick Zammit, prezident TD SYNNEX pro Evropu a region APJ.

„Titul distributora roku CONTEXT ChannelWatch je silným ukazatelem odolnosti společnosti TD SYNNEX v náročných časech. Ocenění pro nejlepšího cloudového partnera a nejinovativnějšího distributora zase ukazují na schopnosti TD SYNNEX reagovat na rychlé změny,“ dodal Howard Davies, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti CONTEXT.

Přehled ocenění TD SYNNEX v CONTEXT ChannelWatch v Evropě:

Evropa:

  • Distributor of the Year
  • Best Retail Partner
  • Most Innovative Distributor
  • Best Cloud Partner

Španělsko:

  • Distributor of the Year
  • Best Audio Visual Partner
  • Best Unified Communication Partner

Portugalsko:

  • Most Innovative Distributor
  • Best Cloud Partner
  • Best Unified Communication Partner

Francie:

  • Best Audio Visual Partner
  • Best Cybersecurity Partner
  • Most Innovative Distributor

Profilová karta firmy

TD SYNNEX

TD SYNNEX

Společnost TD SYNNEX je jedním z největších celosvětových distributorů informačních technologií. Pomáháme společnostem jako HP, Dell, IBM, Microsoft — a stovkám dalších — uvádíme jejich produkty na trh a nabízíme širokou řadu služeb technické a prodejní podpory.

Pro naše obchodní partnery zajišťujeme certifikace, školení, instruktáže, podporu a pomáháme jim provádět konfigurace, instalace a financování zakoupených řešení. Mnoho hardwarových i softwarových řešení, která používáme každý den, prošlo při cestě na trh našimi logistickými centry.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

LAMA Plus získala ocenění „Nejlepší distributor spotřebního materiálu Brother“

23. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Lama Plus)
Společnost LAMA Plus byla společností Brother International CZ vyhlášena „Nejlepším distributorem spotřebního materiálu Brother“ za rok 2023/2024. Čtěte více

Brother ocenil AT Computers za vzájemnou spolupráci

13. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers získala ocenění od společnosti Brother pro distributora s největším obratem v kategorii hardwaru. Platí pro Českou republiku za fiskální rok 2023/2024. Čtěte více

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více

eD system Slovensko získalo ocenění IBM

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: eD system)
IT distributor eD system Slovensko převzal ocenění IBM Build Distributor roku 2023. Stalo se tak na výročním setkání obchodních partnerů společnosti IBM, které se uskutečnilo 17. dubna v restauraci Da Andrea v Bratislavě. Čtěte více