Canon představil novou stylovou kompaktní fototiskárnu

31. 8. 2022. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Společnost Canon připravuje k uvedení na trh stylovou kompaktní fototiskárnu Selphy CP1500, která vyniká rychlostí, kvalitou tisku, šíří formátů i trvanlivostí snímků. Fotografii o velikosti pohlednice drží uživatel v ruce už za 41 sekund.

Díky speciální povrchové úpravě s ochranou před vodou, nečistotami a vyblednutím pořízení snímky vydrží až 100 let.

Kompaktní fototiskárna se přizpůsobí rodinnému životu: prostřednictvím aplikace pro chytré telefony Selphy Photo Layout 3.0 (pro iOS, iPadOS a Android) lze z fotografií vytvořit koláže nebo pozvánky. Umí tisknout i drobné samolepky do scrapbooků anebo jednoduše tisknout momentky z každodenního života a rodinných dovolených, aniž by bylo nutné spěchat k nejbližšímu minilabu.

V aplikaci lze snímky také upravovat: přidávat text, rámečky a vzorovaný filtr, například sněhové vločky na vánoční přání nebo malé otisky tlapek přes snímek domácího mazlíčka. K jednotlivým snímkům lze přidat QR kód, a propagovat tak portfolio, webové stránky nebo sdílet celé fotoalbum. Aplikace má nyní přístup i ke snímkům z fotoaparátu nebo chytrého telefonu nahraným na sociální média nebo jinam do cloudu.

K tiskárně Selphy CP1500 lze v jednom okamžiku připojit neomezený počet chytrých telefonů, pro spárování stačí naskenovat QR kód z aplikace Selphy Photo Layout nebo do tiskárny vložit SD kartu nebo USB flash disk. To znamená, že je z tiskárny možné udělat součást programu na večírky a akce. A to i díky elegantnímu designu s velkým displejem LCD a velmi intuitivnímu ovládání zjednodušenou sadou tlačítek.

Kompaktní fototiskárna s rychlou sublimační technologií vytvoří výtisky o velikosti pohlednice (10 × 15 cm) za pouhých 41 sekund. Na konci tiskového procesu je nanesena speciální povrchová úprava, která chrání fotografii před vodou, nečistotami, vyblednutím barev a otisky prstů. Je tedy možné si je ihned prohlížet a dotýkat se jich, aniž by hrozilo jejich poškození.

Canon Selphy CP1500bude doplněna řadou sad papíru, od pohlednic přes čtvercové formáty až po mini samolepky pro štítkování a prodávat se začne na podzim 2022 za předpokládanou cenou 3 590 Kč.

Obrazová galerie:
Štítky: 
Tiskárny, Canon

Podobné články

All-in-one tiskárna OfficeJet Pro 8132e

Nové portfolio tiskáren HP zohledňuje udržitelnost, bezpečnost i efektivitu práce

6. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních modelů HP OfficeJet vhodných pro všechny typy kanceláří. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je pak řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet, která přináší vyšší kvalitu, snížení spotřeby a menší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Čtěte více

Epson: multifunkční tiskárny AM-C400 a AM-C550

20. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Epson pokračuje v zavádění inkoustové technologie Heat-Free Line Inkjet do svých kancelářských tiskáren. Nejnovějšími přírůstky v nabídce takto vybavených zařízení jsou multifunkční modely AM-C400 a AM-C550 formátu A4, které přináší řadu vylepšení včetně úspornějšího chodu a kompaktnějších rozměrů. Čtěte více

Marcel Divín (Epson): Reselleři jsou partneři na celý život

16. 4. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: dcd)
Marcel Divín, branch office manager společnosti Epson Europe CZ & SK, prozradil, jak se společnosti Epson daří a které novinky v dohledné době můžeme očekávat. Řeč přišla také na udržitelnost, která je pro Epson jednou z priorit. Čtěte více

Klára Janečková: OKI staví na osobním kontaktu s dealery

11. 4. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: DCD Publishing)
Klára Janečková se v české pobočce OKI Europe stala obchodní manažerkou se zodpovědností za sektor open channel. Rozšířila tak zdejší obchodní tým OKI, který tvoří obchodní ředitel Jan Denkstein a obchodní manažeři Miroslav Pávek, Jiří Sojka a Pavel Míka. Janečková má v OKI zároveň na starosti marketingové aktivity v ČR, SR a Maďarsku. S marketingem, obchodem i tiskovým segmentem má bohaté zkušenosti, působila například v CzechTrade či JVM Computers. Čtěte více