Lamax: akční kamera W7.1

31. 10. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: Lamax)
Výrobce audiovizuální elektroniky LAMAX představil akční kameru W7.1 s rozlišením 4K a řadou dalších zajímavých funkcí a vlastností.

Kouzlo outdoorové kamery spočívá především v její odolnosti. V podstatě s ní lze natáčet a fotit v situacích a podmínkách, kde by jen stěží daly použít mobilní telefon nebo fotoaparát. Malý přístroj mobil zastoupí v situacích, jako je třeba potápění, jízda na snowboardu nebo túra v extrémním počasí.

Outdoorová kamera LAMAX W7.1 je určena aktivním lidem, kteří jsou ve svém živlu především při adrenalinových sportech nebo výpravách. Lze se s ní např. potápět do hloubky 12 metrů (přímo – bez pouzdra). S pouzdrem, které je součástí balení, kamera zvládne dokonce 40 metrů. Nevadí jí sníh, déšť ani otřesy a nárazy. Přitom dokáže pořizovat záběry v rozlišení 4K při frekvenci 30 fps.

Díky stabilizační funkci MAXsmooth navíc zůstanou i ty nejextrémnější záběry bez rozklepání. To se hodí třeba při jízdě na horském kole. Slowmotion zase až čtyřnásobně záběry zpomaluje, přičemž zachovává Full HD kvalitu. Takto vyniknou např. triky na prkně.

Pořízené záznamy lze následně ihned „vypustit do světa“. Kameru lze připojit k Wi-Fi a s mobilem ji rychle propojí aplikace. Videa nebo fotky tak lze posílat svým blízkým ihned po pořízení anebo je nahrávat na sociální sítě.

Kamera se ovládá pomocí dotykového 2” displeje nebo tlačítek. Vše je přehledné a vždy rychle připravené k natáčení nebo focení. Natočené záběry si lze bezprostředně po akci prohlédnout. Problémem nejsou díky 1,4” přednímu displeji ani selfie. K ukládání dat slouží microSD karta s kapacitou až 128 GB.

Krabice plná příslušenství

Kamera LAMAX W7.1 je dodávána s bohatým příslušenstvím. Krabice obsahuje již zmiňované pouzdro na potápění, držák na kolo nebo na helmu či utěrku z mikrovlákna. Nechybí ani standardní stavový závit, a hlavně baterie, která zvládne až dvě hodiny záznamu ve Full HD (akumulátor je možné pro delší natáčení rychle vyměnit).

Outdoorovvá akční kamera LAMAX W7.1 je dostupná za 3 390 Kč.

Podobné články

Canon představil vodotěsnou a nárazuvzdornou akční kameru pro každou situaci

15. 10. 2019. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Akční kamera Canon IVY REC je určená k dokumentování všech venkovních dobrodružství. Jednoduše se ovládá a lze ji snadno nosit s sebou kamkoli připnutou na opasku, na batohu nebo schovanou v kapse. Kamera je voděodolná a nárazuvzdorná a disponuje mnoha funkcemi včetně záznamu videa v rozlišení Full HD se snímkovací frekvencí až 60 sn./s, Wi-Fi a Bluetooth a dobíjením přes USB. Čtěte více

Sony: fotoaparát RX0 II

5. 4. 2019. (redaktor: František Doupal, zdroj: Sony)
Společnost Sony představila přírůstek do své řady kompaktních fotoaparátů. Kompaktní a lehký model RX0 II (model DSC-RX0M2) staví na voděodolnosti, odolnosti proti prachu, nárazu a tlaku v kombinaci s nahráváním v rozlišení 4K, naklopitelným LCD displejem, který funguje dokonce i pod vodou, nebo novým řešením stabilizace obrazu pro nahrávání videa. Čtěte více

Rollei: akční kamera ActionCam 530

10. 12. 2017. (redaktor: František Doupal, zdroj: Rollei)
V modelu Actioncam 530 přichází na trh nová vlajková loď akčních kamer Rollei. Zákazníci se mohou těšit na záznam videa v rozlišení až 4K. Při použití nižších rozlišení lze navíc nahrávat s frekvencí až 240 snímků za sekundu. Za zmínku stojí také obrazová stabilizace, vodotěsnost do hloubky až 40 metrů nebo široká nabídka dodávaného příslušenství. Čtěte více

Rollei: akční kamery Actioncam 415 a 425

24. 9. 2016. (redaktor: František Doupal, zdroj: Rollei)
Společnost Rollei uvedla na trh nové modely akčních kamer Actioncam AC425 se záznamem v rozlišení 4K a Actioncam AC415 se záznamem ve Full HD. Obě kamery disponují technologií Wi-Fi a mobilní aplikací pro systémy Android a iOS. Čtěte více