HP: monitory E24mv a M27fd

3. 7. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Společnost HP představit nové monitory určené pro profesionály i běžné spotřebitele, které jsou určeny pro hybridní pracovní prostředí a flexibilní způsoby výuky. Novinky zaujmou výbavou pro videokonference a certifikací pro spolupráci s platformami Zoom, respektive Works With Chromebook.

Model HP E24mv G4 FHD je první monitor na světě s certifikací Zoom, takže se jeho uživatelé mohou při telekonferencích spolehnout na vynikající kvalitu obrazu a zvuku, o niž se starají technologie navržené pro bezproblémovou spolupráci s aplikací Zoom.

Konferenční monitor E24mv je ideální pro uživatele pracující z domova i z kanceláře, kteří chtějí mít jistotu, že videokonference proběhne vždy k jejich plné spokojenosti. Uživatelé se mohou prezentovat v tom nejlepším světle, neboť 5Mpx kamera pro videochat a možnost náklonu kamery zajišťují lepší zaostření obličeje, zatímco vylepšené senzory zachycují více barev a světla, díky čemuž se tato kamera ve světě řadí mezi nejpokročilejší webové kamery zabudované do konferenčního monitoru. Vestavěné reproduktory a dva mikrofony poskytují a zachycují bohatý, realistický zvuk, takže uživatelům nikdy neunikne ani jediné slovo, a technologie HP Eye Ease pro trvale aktivované potlačení modré složky světla a čtyřcestná ergonomie poskytují pohodlí během dlouhých pracovních dnů.

Novinka bude v České republice v prodeji od října za ceny od 7 990 Kč.

První monitor HP s certifikací Works With Chromebook

Chromebooky používá ve škole 33 % studentů a 37 % studentů by si přálo mít k dispozici externí monitor. Studenti i jednotlivci pracující z domova chtějí spolehlivé zařízení, které rodičům i dětem umožní pracovat, učit se a hrát si z domova. Vzhledem k tomu, že na Chromeboocích a dalších zařízeních se děti učí a rodiče pracují, vzniká poptávka po monitoru, který lze snadno použít v obou prostředích.

Monitor HP M27fd USB-C je prvním monitorem společnosti HP s certifikací Works With Chromebook, který je připraven k připojení k Chromebooku hned po vybalení z krabice bez nutnosti dalšího nastavování nebo řešení jiných potíží. Certifikace Works With Chromebook znamená, že produkt byl testován společností Google a splňuje specifické požadavky na připojení, vstupy a napájení. Uživatelé si jej budou moci připojit bez jakýchkoli problémů a komplikací.

Monitor je vytvořen pro OS Chrome a nabízí plnou funkčnost pro aplikace Google. Zároveň spolupracuje s jakýmkoli notebookem s rozhraním USB-C a umožňuje připojení a napájení stolního počítače pomocí jediného kabelu. Monitor disponuje také technologií HP Eye Ease s certifikací Eyesafe, která potlačuje modrou složku světla bez negativního vlivu na zobrazované barvy. Je vyroben udržitelným způsobem, obsahuje recyklované materiály a plasty, které by jinak skončily v oceánech, a je zabalen ve 100% recyklovatelném obalu.

Monitor bude v České republice v prodeji od prosince za ceny od 5 690 Kč.

Computing

Distribuce ČR: 
Štítky: 

Profilová karta firmy

HP Inc.

HP Inc.

Naší vizí je vytvořit technologii, která každému změní život k lepšímu – každému člověku, každé organizaci a každé komunitě na celém světě – a to kdekoli. To nás motivuje a inspiruje dělat to, co děláme. A vyrábět to, co vyrábíme. Objevovat a znovuobjevovat. Vytvářet technologie, které ohromují. Nepřestáváme jít energicky za svým, protože ani vy nepřestáváte. Také znovuobjevujete způsob, jakým pracujete. Jakým si hrajete. Jakým žijete. Díky našim technologiím znovuobjevíte svět.

To je naše poslání. To je společnost HP v novém kabátě.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Nové monitory AOC pro kreativce přináší přesné zobrazení a USB-C

25. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AOC)
Společnost AOC představila novou řadu monitorů navržených pro potřeby kreativních profesionálů. Řada AOC Graphic Pro U3, která nabízí přesné barvy, špičkové funkce a elegantní design, v současné době čítá tři modely s úhlopříčkou 27" nebo 31,5" a rozlišením QHD nebo 4K UHD. Čtěte více

BenQ: monitor PD3225U

13. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: BenQ)
Společnost BenQ uvedla na trh monitor PD3225U, který rozšířil její nabídku oceňovaných displejů určených pro designery, fotografy a tvůrce obsahu. Monitor je vybaven IPS Black panelem a díky funkcím jako Color Match nebo iKeyboard Control je vhodný zejména pro majitele počítačů Apple. Čtěte více

Globální trh s monitory se ve 4. čtvrtletí 2023 vrátil k růstu. Mírné oživení by mělo pokračovat

9. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: IDC)
Celosvětový prodej počítačových monitorů zakončil rok 2023 pozitivně – v posledním loňském kvartále se podle IDC prodalo 31,9 milionu zařízení. Výsledný meziroční růst na úrovni 3,8 % za čtvrtý kvartál tak dokonce mírně překonal původní prognózu, jež předpokládala růst o 3,2 %. Čtěte více

Dell: nové monitory řady P a S

6. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Dell Technologies)
Společnost Dell Technologies představila nové monitory řady P a S, které vyhoví potřebám širokého spektra uživatelů v různých cenových hladinách. Monitory řady P jsou určené profesionálům ve firmách, kteří chtějí maximalizovat produktivitu práce, zatímco monitory řady S jsou určené pro rodiny, studenty a běžné spotřebitele, kteří hledají zábavu a pohodlí. Čtěte více