IBM přichází s novými All-Flash diskovými poli z rodiny FlashSystem

6. 5. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: Tech Data Distribution)
Rodinu diskových polí řady IBM FlashSystem rozšířily tři nové modely. Jsou jimi nové verze IBM FlashSystem 5015, IBM FlashSystem 5035 a zcela nový produkt IBM FlashSystem 5200. Novinky jsou určeny pro každého, kdo potřebuje rychlý a bezpečný přístup ke svým datům s možností škálovatelnosti.

Představené novinky jsou vhodné pro každou společnost, která chce co nejvyšší kvalitu za dostupnou cenu.

IBM FlashSystem 5015 – Základní model plnohodnotného diskového pole za bezkonkurenční cenu. Nabízí pokročilé funkce, jako jsou například Snapshoty a klony či MultiTiering. Dále přináší širokou škálu rozhraní (FC, SAS, iSCSI) a maximální velikost cache 64 GB.

IBM FlashSystem 5035 – Diskové pole pro náročnější operace se skvělým poměrem cena/výkon. Toto pole nabízí pokročilé funkce, jako jsou datová redukce, šifrování, vysoká dostupnost, automatický failover (Hyperswap), deduplikace či in-line komprese. Samozřejmostí je Thin Provisioning nebo Multi Tiering. Rozhraní o cache jsou stejná jako u modelu IBM FlashSystem 5015 (FC, SAS, iSCSI).

IBM FlashSystem 5200 – Model pro náročnější klienty o velikosti U. Stejně jako jako v případě FlashSystem 7200 a 9200 je kladen větší důraz na výkon. Nechybí možnost rozšíření na čtyřnodový cluster. Úložiště je postaveno na NVMe architektuře a nabízí též možnost externí virtualizace. Kromě klasických SSD lze pole osadit IBM vyvinutými flashovými moduly (FCM). Tyto disky umožňují HW kompresi minimálně 2:1 s delší životností a nízkou latencí. Maximální velikost FCM je 38,4 TB. Interface je stejný jako v případě předchozích dvou modelů (FC, SAS, iSCSI). Velikost cache je možné rozšířit až na 512 GB.

Dodání a financování zajistí Tech Data

S volbou vhodného řešení mohou ve spolupráci s obchodním partnerem zákazníkům pomoct také specialisté Tech Data. Součástí služeb je i zajištění financování. „Chápeme, že investice do správy dat je pro klienty důležité rozhodnutí s mnohaletým dopadem. Proto jednou z velkých výhod, kterou společnost Tech Data svým klientům nabízí, je možnost zřízení DEMO služby. V ní si klienti mohou zcela bezplatně zařízení zapůjčit a vyzkoušet,“ uvedla Tereza Jirsová, IBM System Storage Manager v Tech Data.

Tech Data dokáže zajistit flexibilní doručení zboží dle požadavku zákazníka, a to už od dvou týdnů.

Profilová karta firmy

TD SYNNEX

TD SYNNEX

Společnost TD SYNNEX je jedním z největších celosvětových distributorů informačních technologií. Pomáháme společnostem jako HP, Dell, IBM, Microsoft — a stovkám dalších — uvádíme jejich produkty na trh a nabízíme širokou řadu služeb technické a prodejní podpory.

Pro naše obchodní partnery zajišťujeme certifikace, školení, instruktáže, podporu a pomáháme jim provádět konfigurace, instalace a financování zakoupených řešení. Mnoho hardwarových i softwarových řešení, která používáme každý den, prošlo při cestě na trh našimi logistickými centry.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

ArrowSphere Cloud rozšířil nabídku řízených služeb o řešení Cloud Object Storage for Backup

25. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Arrow ECS)
Společnost Arrow Electronics spustila řešení Arrow Cloud Object Storage for Backup. Nová služba založená na IBM Cloud je vytvořena tak, aby podporovala rostoucí potřeby na ochranu dat zejména u podniků fungujících digitálně. Čtěte více

WD představil nová úložiště pro oblast multimediální tvorby

19. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Wester)
Společnost Western Digital představila nové úložné platformy Ultrastar Transporter a Ultrastar Data102 JBOD navržené pro práci s rozsáhlými datovými kolekcemi v odvětví M&E. Nová, nákladově efektivní úložiště podnikové třídy nabízí škálovatelnost, odolnost a mobilitu pro televizní a filmové společnosti, CDN, produkční firmy či filmová studia. Čtěte více

TD SYNNEX distributorem Pure Storage v České republice

31. 10. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: TD SYNNEX)
Společnost TD SYNNEX uzavřela v České republice nové distribuční partnerství s firmou Pure Storage, která poskytuje technologie a služby pro ukládání dat. Partnerům a systémovým integrátorům tak přináší nové obchodní příležitosti na trhu all-flash úložišť. Čtěte více

Western Digital představil nová řešení pro oblast audiovizuální tvorby

20. 10. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: wester)
Western Digital představil novinky z produktové řady SanDisk Professional. Představené produkty obohacují ekosystém řešení pro ukládání digitálního obsahu pro streamovací, mediální a zábavní průmysl. Dva nové stolní pevné disky nabízejí kvalitu a spolehlivost potřebnou pro pracovní postupy s videem na produkční úrovni, aniž by to bylo na úkor prémiového designu. Čtěte více