ATC pro vás chystá další webináře

19. 2. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Ani v dalším týdnu nebudete připraveni o komfort, který vám servíruje AT Computers. V úterý se jako obvykle můžete těšit na ATC Zprávy Live (tentokrát za asistence firem Brother, Lenovo a Logitech) a ve středu bude na pořadu dne „setkání“ se společností Cisco.

V úterý 23. 2. ve 14:00 hodin na vás budou opět připraveni Martin Wanke a Petr Vaněk, kteří si tentokrát na „podium přizvou“ zástupce společností Brother, Lenovo a Logitech. Jako obvykle se můžete těšit na spoustu novinek a informací, promoakce a samozřejmě i soutěže. Registrovat se můžete zde (a ani tentokrát nechybí možnost přenos sledovat na YouTube).

O den později, tedy ve středu 24. 2. ve 14:00 vás přivítá společnost Cisco na webináři zaměřeném na „Small business prvky s označením CBW proti Enterprise prvkům řady C9100 series.“ Na webináři dostanete informace o cenách a aktuálním zalistování u distributora. Seznámíte se také technickými parametry a technologiemi jednotlivých prvků i s dalšími zajímavostmi a přednášející vám rovněž ukáží srovnání, díky kterému budete umět vybrat ten správný prvek pro své zákazníky. Jako obvykle na vás čekají soutěže a vyhlášení aktuálního proma na prvky řady CBW. K webináři se můžete přihlašovat zde.

Štítky: 
AT Computers, Brother, Cisco systems, Lenovo, Logitech
PřílohaVelikost
PDF icon pozvanka_cisco_webex.pdf118.14 KB

Profilová karta firmy

AT Computers a.s.

AT Computers a.s.

Už 25 let jsme spolehlivým distributorem s nejširším portfoliem nabízeného zboží a služeb v oblasti výpočetní techniky a telekomunikace, a s největším obratem na česko-slovenském IT trhu. Zároveň jsme největším českým výrobcem osobních počítačů. Na Slovensku působíme prostřednictvím sesterské firmy AT Computer a jsme součástí polské skupiny AB, která je kótována na Varšavské burze - společně tvoříme největší distribuční holding středoevropského regionu a jsme v desítce největší firem v Evropě.

Zobrazit detail firmy