Canon: tiskárna Selphy CP 1300

9. 9. 2017. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Kompaktní tiskárna Canon Selphy CP 1300 přináší možnost tisku doma, v kanceláři i na cestách. Zařízení za to vděčí kompaktním rozměrům a připojení Wi-Fi. Tisknout lze s různorodými povrchovými úpravami a podporou řady formátů papíru. Součástí výbavy je i výklopný displej pro ovládání a zobrazení náhledu tištěných materiálů.

Canon Selphy CP 1300 pro tisk využívá sublimační technologii na bázi barviva a od každé barvy je schopna vytvořit až 256 odstínů, což celkově představuje 16,777 miliónu barev. Uživatelé mají na výběr mezi lesklou a třemi variantami pololesklé povrchové úpravy fotografií. Vytištění fotografie trvá 47 vteřin (v podobě odolné vůči vyblednutí v důsledku stárnutí i proti otiskům špinavých prstů).

Přístroj disponuje funkcí, která umí díky automatickému odlišení objektů od pozadí snímku odstranit šum a vylepšit barevné podání. Díky průvodci Face Frame a možnosti výběru ze 43 předdefinovaných formátů mohou uživatelé vytvářet fotografie přesně podle svých představ. Součástí výtisků mohou být i značky pro ořez a maximální využití papíru.

Uživatelé mohou tisknout kdekoli, bez ohledu na to, zda se k tiskárně připojí z fotoaparátu, chytrého telefonu nebo tabletu. Canon Selphy CP 1300 je kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Apple iOS i Android a uživatelé tak mohou tisknout přímo ze svých přístrojů. Součástí výbavy je i slot pro paměťovou kartu SD.

Tiskárnu lze doplnit o velkokapacitní baterii umožňující práci kdekoli mimo byt či kancelář. Díky funkci Party Shuffle Print lze pomocí aplikace Canon Print připojit současně více uživatelů, kteří mohou sdílet své záběry (například s cílem vytisknout koláž složenou až z osmi snímků).

Díky široké škále tiskových možností je Selphy CP 1300 vhodná pro uživatele, kteří chtějí dát průchod tvůrčím nápadům prostřednictvím tisku. Přístroj dovoluje tisknout fotografie ve formátu o velikosti pohlednice nebo kreditní karty a k dispozici je i formát malých samolepek. Uživatelé tak mohou vytvářet koláže i narozeninová přání s přilepeným obrázkem. S tiskárnou lze vytvářet také neotřelé fotografické proužky s efektem fotorámečku. Tisknout lze i fotografie v tradičním čtvercovém formátu typickém pro Instagram.

Používání zařízení je snadné díky intuitivním ikonám a dotazům, které uživatele provedou celým procesem tisku. Zařízení je tak vhodné i pro méně zkušené zákazníky. Součástí výbavy modelu Selphy CP 1300 je i displej o úhlopříčce 3,2 palce.

Produktový list výrobku z katalogu Icecat: 

Foto, video, malá kancelářská technika a skenery

Distribuce ČR: 
AT Computers , BHC International , eD system a.s. , SWS
Štítky: 
Tiskárny, Canon

Podobné články

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více
All-in-one tiskárna OfficeJet Pro 8132e

Nové portfolio tiskáren HP zohledňuje udržitelnost, bezpečnost i efektivitu práce

6. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních modelů HP OfficeJet vhodných pro všechny typy kanceláří. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je pak řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet, která přináší vyšší kvalitu, snížení spotřeby a menší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Čtěte více

Epson: multifunkční tiskárny AM-C400 a AM-C550

20. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Epson pokračuje v zavádění inkoustové technologie Heat-Free Line Inkjet do svých kancelářských tiskáren. Nejnovějšími přírůstky v nabídce takto vybavených zařízení jsou multifunkční modely AM-C400 a AM-C550 formátu A4, které přináší řadu vylepšení včetně úspornějšího chodu a kompaktnějších rozměrů. Čtěte více

Marcel Divín (Epson): Reselleři jsou partneři na celý život

16. 4. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: dcd)
Marcel Divín, branch office manager společnosti Epson Europe CZ & SK, prozradil, jak se společnosti Epson daří a které novinky v dohledné době můžeme očekávat. Řeč přišla také na udržitelnost, která je pro Epson jednou z priorit. Čtěte více