Logitech uvedl na trh novou sérii herního příslušenství „Prodigy“

8. 9. 2016. (redaktor: František Doupal, zdroj: Logitech)
Rodina herního vybavení Prodigy byla navržena s cílem rozšířit možnosti počítačového hraní. Nabídka série se v tuto chvíli skládá ze dvou myší, klávesnice a náhlavní sady, které spojuje využití moderních technologií a snaha o poskytnutí co nejvyššího možného uživatelského komfortu.

Novou řadu Logitech G Prodigy tvoří herní myš Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, bezdrátová herní myš Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse, herní klávesnice Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard a náhlavní sada Logitech G231 Prodigy Headset.

Myši Logitech G403 Prodigy

Herní myš G403 Prodigy Gaming Mouse a její bezdrátová verze Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse poskytují díky odlehčenému ergonomickému designu pohodlí i při dlouhém hraní. Lepší kontrolu myši zajistí pogumované úchopy po levé i pravé straně a hmotnost myši lze korigovat pomocí přiloženého 10 g závaží.

Myši jsou vybaveny herním optickým snímačem pohybu PMW3366 a lze je začít používat ihned po vybalení z krabice. Pomocí obslužné aplikace LGS (Logitech Gaming Software) lze myš nakonfigurovat a upravit její podsvícení, nastavení tlačítek a rozlišení (DPI). Model G403 Prodigy Wireless je osazen stejnou bezdrátovou technologií jako myš G900 Chaos Spectrum. Bezdrátové připojení probíhá v pásmu 2,4 GHz a jeho odezva se pohybuje na úrovni jedné milisekundy.

Klávesnice Logitech G213 Prodigy RGB

Klávesnice G213 Prodigy se vyznačuje štíhlou konstrukcí, která je odolná proti polití tekutinami, zároveň je však pohodlná a obstojí i při intenzivním hraní. Klávesnice má integrovanou opěrku pro zápěstí a nastavitelné nožičky. Tlačítka jsou vyladěny tak, aby poskytovaly rychlou a zřetelnou odezvu (která má podle výrobce být až čtyřikrát rychlejší než u standardních klávesnic).  Samozřejmostí je schopnost „vnímat“ stisk více kláves současně („anti-ghosting gaming matrix“).

Pět zón s RGB podsvícením si může uživatel upravit podle svého vkusu, přičemž může vybírat z 16,8 milionů barevných tónů. Světelné efekty lze synchronizovat s ostatními produkty značky Logitech.

Klávesnice má samostatná tlačítka pro ovládání multimédií a umožňuje tak například rychle spustit nebo pozastavit přehrávání, přeskakovat skladby a upravovat hlasitost.

Náhlavní sada Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Náhlavní sada G231 Prodigy využívá neodymiové driverům o průměru 40 mm. Náušníky jsou potaženy tkaninou vhodnou pro sportovní hraní, jež zaručuje pohodlí i při několika hodinách používání (v případě potřeby lze náušníky sundat a vyprat). Součástí výbavy je také směrový mikrofon, který je možné v době nečinnosti sklopit dozadu ke sluchátkům. Na kabelu jsou také snadno dostupné prvky pro ovládání zvuku a vypnutí mikrofonu.

Všechny čtyři novinky by měly být na českém trhu dostupné koncem září 2016.

Podobné články

Acer: notebooky Predator Helios Neo 14 a Nitro 16

21. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Acer)
Společnost Acer rozšířila svou nabídku herních notebooků o dva modely Predator Helios Neo 14 a Nitro 16. Oba nabídnou nové procesory Intel Core Ultra s podporou umělé inteligence, kvalitními displeji, výkonnými grafickými kartami, spolehlivým chlazením a řadou dalších vlastností atraktivních pro hráče i tvůrce obsahu. Čtěte více

Logitech G: kompaktní klávesnice G PRO X TKL

14. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Logitech)
kompaktní profesionální herní klávesnice Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboardvyhovuje stále náročnějším požadavkům profesionálních hráčů. Kromě úspory místa zaujme např. spínači GX Optical s taktilním nebo lineárním průběhem stisknutí, funkcí KEYCONTROL pro přizpůsobení funkcí jednotlivých tlačítek, RGB podsvícením, širokou konektivitou a dalšími praktickými vlastnostmi. Čtěte více

XPG uvedla na trh zdroje CORE REACTOR II VE a ventilátory VENTO PWM

9. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: XPG)
Herní značka XPG uvedla na trh několik produktů pro náročné hráče s omezeným rozpočtem. S cílem vyjít vstříc stavitelům počítačů všech úrovní představila značka XPG novou řadu základních napájecích zdrojů s účinností na úrovni Gold a ventilátorů ARGB PWM. Čtěte více

ViewSonic představil svůj první herní OLED monitor

5. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: ViewSonic)
Společnost ViewSonic představila 27" herní OLED monitor XG272-2K-OLED. Použitý panel poskytuje výjimečně živé barvy a ostré kontrasty. Ostrý obraz a mimořádně rychlou odezvu pak zaručuje kombinace obnovovací frekvence 240 Hz a doby odezvy až 0,01 ms. Vedle svých funkcí monitor zaujme také elegantním bílým provedením s hladkými liniemi. Čtěte více