Pec opět ožila setkáním Gold partnerů

12. 7. 2016. (redaktor: Štěpán Feik, zdroj: DCD Publishing)
Horské letovisko Pec pod Sněžkou opět přivítalo setkání Gold partnerů distributora SWS v hotelu Horizont. Ačkoliv teploměr neukazoval na nějaký zásadní výkyv, bylo v Peci slunečno, teplo a panovala dobrá nálada už od rána.
Malebné prostředí Pece pod Sněžkou

panovala dobrá nálada už od rána.

Účastníci se rozdělili na čtyři skupiny, které se vystřídaly na přednáškách a workshopu - postupně absolvovali Acer, APC, Asus, Brother, Canon, HP, Lenovo, Samsung. Tak příjemně uběhlo dopoledne i část odpoledne – a pak přišlo to nejlepší: Možnost vybrat si ze sportovních aktivit v Peci, wellness, golf, bobová dráha, lanové centrum, výšlap nebo výjezd lanovou dráhou na Sněžku, služby kadeřnického studia (pozor, krom dam využili i někteří pánové) nebo návštěva nedaleké a stále ohromující dělostřelecké tvrze Babí-Stachelberg z dob první republiky. Zkrátka a dobře – vybral a užil si každý partner!

Večer pak bylo možno ochutnat z rozličného množství rumů, nadlábnout se na bohatém rautu a napjatě čekat na vyhlášení Gold partnera roku. Po předání cen pak partnery pobavilo humorné představení Táta a až do ranních hodin se hotelem nesly tóny živé hudby. Setkání však skončilo až v pátek, kdy si partneři vyslechli všechny novinky od AOC/Philips, Microsoftu nebo Toshiby a následně se losovala opravdu hodně bohatá tombola. Zkrátka a dobře – echt gold setkání!

Obrazová galerie:
Štítky: 
Acer, AOC, APC by Schneider Electric, ASUS, Brother, Canon, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Lenovo, Microsoft, Philips monitory, Samsung, SWS, Toshiba