Mateřská škola Revoluční zpestřila výuku MagicBoxem s projektorem Epson

1. 4. 2016. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing a Epson)
MagicBox je interaktivní vzdělávací zařízení pro školky, školy a rehabilitační centra, které od roku 2013 pomáhá dětem s učením i rozvojem motoriky. Od svého vzniku prošel MagicBox postupným vývojem a jeho poslední verze využívá projektor Epson EB-585Wi.
Roman Vejražka, business account manager v Epsonu

Projektor Epson EB-585Wi umožňuje promítání i za ostrého denního světla, zlepšil kvalitu promítaného obrazu a zpříjemnil použití per.

„Cílem bylo přinést předškolnímu vzdělávání řešení 21. století, které by dětem umožnilo hrát si a učit se v jejich přirozeném prostředí. Děti při tom využívají výukové programy, které jim pomáhají získat základní znalosti, jako jsou názvy barev, zvířat a věcí kolem nich, a naučí se i pokročilejším dovednostem, jako je počítání či psaní číslic a písmen,“ uvedl Jaroslav Veselý, jednatel společnosti Projektmedia, která za řešením MagicBox stojí.

V České republice a v zahraničí se již používá více než 400 kusů zařízení MagicBox, které pomáhají dětem ve výuce. Od svého uvedení na trh prošel MagicBox postupným zdokonalováním, a to díky spolupráci s učiteli, psychology a také samotnými dětmi. „K velkému vylepšení došlo ve chvíli, kdy byl do přístroje zaveden projektor Epson. Ten pomohl zdokonalit některé z klíčových vlastností produktu, které jsou rovněž důležitými faktory pro spokojenost zákazníka. Patří mezi ně citlivost na světlo, ostrý obraz s příjemnými barvami a samozřejmě také radost dětí, které ho využívají,“ řekla Ilona Babková,ředitelka marketingu a obchodu.

MagicBox se zabudovaným projektorem Epson si nově, jako první žáci mateřské školky v Praze, zkouší děti z mateřské školy v Revoluční. Jaromíra Pavlíčková, ředitelka MŠ Revoluční, uvedla: „MagicBox se zabudovaným projektorem Epson přináší našim dětem radost, bez obtíží jej ovládají i mladší děti, pro které je jednoduší orientace v horizontální poloze. Děti si s ním mohou hrát i při ostrém slunci, které dopadá do třídy a pedagogové oceňují jeho jednoduché ovládání, přesnost a spolehlivost.“ MagicBox a tato forma učení vedou k viditelnému zlepšení také v oblasti vzdělávání dětí s poruchami chování, dětí ze středisek výchovné péče a dětí s lehkými psychickými poruchami.

Roman Vejražka, business account manager pro projektory společnosti Epson k tomu uvedl: Projektor EB-585Wi nabízí veškeré výhody technologie Epson 3LCD, která zajišťuje vysokou kvalitu snímků, reálný a zcela přirozený obraz i za denního světla. Tato technologie rovněž eliminuje barevné záblesky a duhový efekt, čímž zabraňuje předčasné únavě, která je u dětí nežádoucí.

Obrazová galerie:
Štítky: 

Podobné články

Epson předváděl unikátní technologie z oblasti projekční techniky

24. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Společnost Epson uspořádala v prostorách Home of AV v Říčanech u Prahy pro své resellery PQ launch & HBR training. Akce byla zaměřena především na představení nových 4K HBR projektorů řady PQ. Nechyběly workshopy doplněné praktickými ukázkami užitečných funkcí projektorů včetně edge blandingu, stackingu a videomappingu. Čtěte více

Marcel Divín (Epson): Reselleři jsou partneři na celý život

16. 4. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: dcd)
Marcel Divín, branch office manager společnosti Epson Europe CZ & SK, prozradil, jak se společnosti Epson daří a které novinky v dohledné době můžeme očekávat. Řeč přišla také na udržitelnost, která je pro Epson jednou z priorit. Čtěte více

Herní projektory BenQ ze série X se soustředí na kvalitu projekce

13. 2. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: BenQ)
Společnost BenQ uvedla na trh nové 4K HDR projektory X3100i a X500i určené konzolovým hráčům. Oba modely jsou optimalizované pro hraní nejnovějších AAA herních titulů a soustředí se na kvalitu projekce audiovizuálních detailů. Čtěte více

ISE 2024 a trendy z oblasti audia, videa a systémové integrace

9. 2. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Veletrh Integrated Systems Europe (ISE) patří mezi největší události v oboru audiovizuální technologie a systémové integrace na světě. Setkávají se zde přední světoví výrobci, kteří zde prezentují své nejnovější technologie, distributoři, integrátoři i koncoví zákazníci. Jde tak o skvělou příležitost pro poodhalení budoucnosti AV technologií (a třeba i získání nových obchodních kontaktů nebo dokonce kontraktů). Čtěte více