Kyocera: multifunkce Ecosys řady M6000

24. 10. 2015. (redaktor: František Doupal, zdroj: Kyocera)
Kyocera uvedla na trh barevná multifunkční zařízení založená na technologii Ecosys včetně válce s výtěžností až 200 000 stran. Nové multifunkce A4 Color Line-up jsou vhodné pro všechny pracovní skupiny, které vyžadují barevný tisk různých formátů od A6 do A4.

Trh s vysokorychlostními zařízeními formátu A4 roste a očekává se, že zařízení budou fungovat na úrovni běžně předpokládané pro zařízení A3. Kyocera splňuje očekávání s novými multifunkcemi, které nabízejí vyšší rychlost tisku až 35 stránek za minutu.

Nová řada je vhodná pro pracovní týmy, které potřebují tisk různých formátů od A6 do A4 s možností rozšíření vstupní kapacity až na pět zásobníků papíru různých velikostí a gramáže až do 220g/m2. Ruku v ruce s  technologií Kyocera Ecosys je standardně dodáván i válec s dlouhou životností a výtěžností až 200 000 stran.

Jako jedny z mála barevných A4 multifunkcí na našem trhu nabízejí možnost rozšířit funkčnost o poloautomatickou sešívačku, která je umístěna přímo na hlavní jednotce. Navíc tato řada multifunkcí dokáže zajistit tisk dokumentů v černobílém provedení i poté, co jsou barevné tonery prázdné.

Berthold Hurtz, produktový manažer Kyocera, poznamenal: „Při vývoji produktů upřednostňujeme zákaznický přístup, naši zákazníci jsou partnery, rozumíme jejich potřebám a dodáváme jim cenově dostupné produkty, které jim pomáhají v rozvoji jejich podnikání. Tato řada vysokorychlostních a vysoce výkonných produktů je zárukou spokojenosti zákazníků, kteří potřebují vynikající barvy v kombinaci s funkcemi špičkové kvality. "

Přístroje dosahují rychlosti barevného i černobílého tisku až 35 stran za minutu a skenování až 60 stran za minutu. Všechny nabízejí oboustranný tisk, funkce skenování a kopírování jako standard, a navíc MFP s rychlostí tisku 30 stran za minutu M6530cdn a M6030cdn nabízejí pokročilé skenování, výkon a kapacitu obvyklou pouze u high-end modelů.

Modely Ecosys M6530cdn a M6535cidn nabízejí ve standardu i faxové funkce. Ecosys M6535cidn a M6035cidn jsou pak vybaveny technologií HyPAS a osazeny barevným dotykovým ovládacím panelem, což umožňuje bezproblémovou integraci do širokého spektra přizpůsobitelných zákaznických řešení a oběhu dokumentů.

Produktový list výrobku z katalogu Icecat: 

Vybraný sortiment

Distribuce ČR: 
Kyocera Document Solutions Czech (Janus) , SWS
Štítky: 

Podobné články

Na udržitelnost domluvou? Zaměstnanci mají šetřit tiskem a barvy jen pro vyvolené

15. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Nejrozšířenějším nástrojem udržitelnosti v českých kancelářích je slovní nabádání zaměstnanců, aby šetřili tiskem. Striktně dané postupy, jako je trvalé nastavení oboustranného tisku nebo využívání uhlíkově neutrálního papíru, se u nás podle průzkumu Canonu zatím spíše učíme. Čtěte více

Brother ocenil AT Computers za vzájemnou spolupráci

13. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers získala ocenění od společnosti Brother pro distributora s největším obratem v kategorii hardwaru. Platí pro Českou republiku za fiskální rok 2023/2024. Čtěte více

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více
All-in-one tiskárna OfficeJet Pro 8132e

Nové portfolio tiskáren HP zohledňuje udržitelnost, bezpečnost i efektivitu práce

6. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních modelů HP OfficeJet vhodných pro všechny typy kanceláří. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je pak řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet, která přináší vyšší kvalitu, snížení spotřeby a menší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Čtěte více