Panasonic a Brother spolupracují na mobilních tiskových řešeních

19. 3. 2015. (redaktor: František Doupal, zdroj: Brother)
Divize Computer Products Solutions společnosti Panasonic vytvořila spojenectví se společností Brother. Cílem spolupráce je nabídnout spolehlivá mobilní tisková řešení pro práci v terénu.

Počítače Toughbook a Toughpad společnosti Panasonic jsou široce používané policií, vojskem, požárníky nebo členy záchranných složek a jsou používány všude tam, kde je kladen důraz na výkon, spolehlivost a možnosti komunikace.

Na základě smlouvy bude Brother dodávat mobilní termální tiskárny řady PJ600 pro použití ve vozidlech pohotovostních služeb. Smlouva zahrnuje také mobilní odolné tiskárny řady RJ, tiskárny řady MW pro tisk na samostatné listy řady A6/A7 a tiskárny stvrzenek a štítků pro maloobchod řady TD2000.

Přidání mobilních řešení Brother do portfolia mobilních řešení třetích stran Panasonic, která budou nabízena v programu ProServices, firmám nabídne řadu úplných mobilních řešení.

Používání mobilních technologií se významně prosadilo v oblasti veřejné bezpečnosti, služeb v terénu a pojišťovnictví, protože profesionálové v těchto odvětvích hledají produkty a řešení, která zvýší jejich produktivitu, sníží provozní náklady, umožní získat konkurenční výhodu a zvýší efektivitu celého systému,“ řekl Ian Metcalfe, obchodní ředitel společnosti Brother. „Spojenectví se společností Panasonic zajistí bezproblémovou integraci mobilních počítačových a tiskových řešení, která plní potřeby těchto rychle se rozvíjejících trhů.

Současní pracovníci v terénu jsou stále více mobilní a mají vyšší požadavky na mobilní technologie“, řekl Robert Blowers ze společnosti Panasonic. „Naše trvalá spolupráce se společností Brother International Europe nám umožňuje nabízet rozmanitější mobilní řešení našim koncovým zákazníkům, pro které to znamená jistotu, že jejich zařízení Toughbook a Toughpad spolu s tiskovým řešením budou plně kompatibilní a spolehlivá v jejich prostředí v terénu.

Společnost Panasonic bude dodávat předem konfigurovaná mobilní tisková řešení Brother prostřednictvím svých distribučních kanálů zejména do oblasti maloobchodu a pohotovostních služeb.

Štítky: 
Ze světa firem, Brother, Panasonic

Podobné články

Jednotnou datovou platformu chce mít do tří let 70 % velkých českých firem

13. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Adastra)
Nadpoloviční většina firem přiznává, že má spoustu dat, ale pro uživatele je obtížné je najít nebo jim důvěřovat. Téměř 40 % firem navíc uvádí, že jejich technologické prostředí už nedostačuje současným potřebám. Jak velké organizace pracují s daty? Čtěte více

Brother ocenil AT Computers za vzájemnou spolupráci

13. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers získala ocenění od společnosti Brother pro distributora s největším obratem v kategorii hardwaru. Platí pro Českou republiku za fiskální rok 2023/2024. Čtěte více

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více

eD system Slovensko získalo ocenění IBM

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: eD system)
IT distributor eD system Slovensko převzal ocenění IBM Build Distributor roku 2023. Stalo se tak na výročním setkání obchodních partnerů společnosti IBM, které se uskutečnilo 17. dubna v restauraci Da Andrea v Bratislavě. Čtěte více