Veracomp distributorem MobileIron

10. 12. 2014. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: Veracomp)
Distributor s přidanou hodnotou na poli síťové bezpečnosti a telekomunikací Veracomp uzavřel distribuční smlouvu se společností MobileIron, která je lídrem v oblasti EMM (Enterprise Mobility Management).

S MobileIron mohou zákazníci Veracompu přijmout mobilitu jako základní pracovní platformu a poskytnout zaměstnancům bezpečný přístup k důležitým obchodním aplikacím a obsahu na libovolných mobilních zařízeních.

„Stejně jako celý mobilní trh, vyvíjejí se i potřeby našich zákazníků. Hledali jsme proto partnera, který je z obchodního pohledu v oblasti mobility úspěšný. Díky komplexní platformě, kterou MobileIron poskytuje, byla naše volba zcela jasná. Exkluzivní distribuční smlouva na MobileIron pro Čechy a Slovensko pomůže našim zákazníkům prostřednictvím mobility transformovat svůj byznys,“ řekl business development manager Ladislav Arvai z Veracompu.

MobileIron umožňuje uživatelům bezproblémový a bezpečný přístup k podnikovým aplikacím a obsahu z libovolných mobilních zařízení dle vlastního výběru při současné ochraně soukromí.