HTC: chytrý telefon One max

1. 11. 2013. (redaktor: František Doupal, zdroj: HTC)
Vlajková řada One společnosti HTC má přírůstek – k modelům HTC One a zmenšené verzi One mini přibyl 5,9" HTC One max. Stejně jako One a One mini nabízí funkce HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound nebo ultrapixelovou kameru, navíc ale také nejnovější Android 4.3, aktualizovanou verzi Sense 5.5 a zejména senzor otisků prstů.
HTC One max

S 5,9palcovým displejem a full HD rozlišením je HTC One max vhodným společníkem pro prohlížení fotografií, sledování videí nebo hraní her. V kombinaci s dvojící reproduktorů umístěných na přední straně, které doplňuje technologie HTC BoomSound, se HTC One max stává plnohodnotným multimediálním zařízením a telefonem v jednom. Srdcem přístroje je čtyřjádrový procesor Snapdragon 600 o taktu 1,7 GHz, který poskytuje dostatečný výkon pro přehrávání videí a filmů v plné kvalitě nebo hraní nejnovějších her. Dostatečně dlouhý provoz telefonu zajišťuje baterie s kapacitou 3 300 mAh. Její kapacitu lze navýšit díky pouzdru HTC Power Flip Case, které funguje jako kryt a zároveň disponuje dodatečnou baterií o kapacitě 1 150 mAh.

Úložiště o velikostech 16 GB nebo 32 GB lze dále rozšířit pomocí microSD karty. Majitelé HTC One max mají navíc možnost získat na dva roky dalších 50 GB prostoru v cloudu služby Google Drive.

Průměrný uživatel chytrého telefonu dnes odemyká svůj telefon několikrát za den. HTC One max přichází s novým trendem, kdy na zadní stranu přidává snímač otisků prstů. Díky tomu mají uživatelé k dispozici další možnost zabezpečení svého telefonu. Snímač zároveň usnadňuje použití většího přístroje i při držení v jedné ruce. Každý si může nastavit snímání až tří prstů a ke každému přiřadit jednu oblíbenou aplikaci. 

Lépe přizpůsobitelné Sense 5

Společně s odhalením HTC One max představuje společnost HTC také novou verzi vlastní uživatelské nadstavby Sense 5.5. Ta nabídne hlubší personalizaci pro HTC BlinkFeed, kde bude možné dále hledat a přizpůsobovat obsah dle tematických kategorií. Nově jsou integrováni poskytovatelé obsahu včetně sociálních služeb jako Instagram nebo Google+. V nové verzi je možné stáhnout do BlinkFeed až 120 článků pro offline prohlížení, přičemž přistupovat k nim lze kdekoliv a kdykoliv i při absenci mobilního signálu.

Fotografické schopnosti o krok dále

Díky ultrapixelové technologii kamery, režimu HTC Zoe, který oživuje běžné fotografie v krátká videa, a s 2.1 megapixelovým předním fotoaparátem umí HTC One max zachytit dokonalé snímky a Full HD videa, ať už je uživatel fotograf, předmět fotky nebo obojí. Duální snímání zachytí všechny okamžiky a reakce na ně v jednom mimořádném snímku nebo videu současným pořizováním z přední a zadní kamery. Vylepšení se dočkala i sekce Video Highlights. Nyní lze přidávat vlastní hudbu a nastavovat délku výsledného videa.

Produktový list výrobku z katalogu Icecat: 

Vybraný sortiment

Distribuce ČR: 
IRD distribuce
Štítky: 

Podobné články

Ilustrační foto (Motorola)

Samsung se znovu stal nejprodávanější značkou chytrých telefonů

17. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: IDC)
Celosvětový prodej smartphonů v prvním čtvrtletí roku 2024 podle IDC meziročně vzrostl o 7,8 % a Samsung se znovu vyhoupl do pozice nejprodávanějšího výrobce. Čtěte více

Motorola: chytrý telefon edge 50 ultra

28. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Motorola)
Nové telefony řady Motorola edge 50, včetně vlajkové lodi edge 50 ultra, přinášejí exkluzinví materiály, vysoký výkon, vylepšený design nebo pokročilý systém fotoaparátů, který obsahuje vylepšení na bázi umělé inteligence. Novinka zaujme také fotoaparátem a displejem s certifikací společnosti Pantone. Čtěte více

Google Find My Device umožní lokalizovat ztracenou elektroniku

10. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Google)
Společnost Google spustila dlouho očekávanou funkci Find My Device, kterou poprvé ohlásila již na své loňské vývojářské konferenci. Technologie využívá sdílenou síť tvořenou miliardami zařízení se systémem Android a funkčně odpovídá možnostem podobných služeb společností Apple a Tile. Aktuálně je služba dostupná v USA a Kanadě, zbytek světa by měl brzy následovat. Čtěte více

Nová aktualizace uživatelského rozhraní One UI 6.1 rozšiřuje technologii Galaxy AI do dalších zařízení

5. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Samsung)
Společnost Samsung nasazuje umělou inteligenci Galaxy AI do většího počtu zařízení prostřednictvím aktualizovaného uživatelského rozhraní One UI 6.1. Mobilní umělá inteligence se tak dostane k podstatně většímu počtu uživatelů – od konce března ji budou moci postupně využít i majitelé telefonů řady Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 a tabletů řady Tab S9. Čtěte více