KPC-Group posílila i o Office Managera

24. 9. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Na pozici Office Managera pražské kanceláře společnosti Gartner pak nastupuje Hana Kabilová s mnohaletou zkušeností s prací ve státní správě i v soukromém sektoru.
Hana Kabilová, Office Manager KPC-Group.

Úkolem Hany Kabilové na nové pozici je především organizace seminářů, které společnost Gartner pořádá, a logistika pobytu zahraničních analytiků v České republice. „Mezi soukromým sektorem a státní správou je celá řada odlišností, Gartner se státní správou spolupracuje, a proto jsem rád, že je mezi námi někdo, kdo se v organizaci a komunikaci s úřady vyzná tak dobře jako Hana,“ komentuje nástup Hany Kabilové Oldřich Příklenk.

Společnost KPC-Group má v Praze celkem osm zaměstnanců a je výhradním zastoupením analytické společnosti Gartner pro Českou republiku, Slovenskou republiku a Rumunsko. Lokálně nabízí služby v oblasti měření nákladů a přínosů do IT a poskytuje konzultační podporu členům exekutivních programů společnosti Gartner. V ČR a SR podporuje více jak 40 zákazníků společnosti Gartner, kteří jsou především z finančního, telekomunikačního, energetického a výrobního sektoru a z veřejné správy.