Ondřej Bačina posilou Dellu

2. 9. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Ondřej Bačina (34), byl jmenován do funkce Enterprise Brand Managera společnosti Dell Computer pro Českou republiku a Slovensko.
Ondřej Bačina, Enterprise Brand Manager Dell.

V nové funkci bude do jeho kompetencí spadat kompletní portfolio podnikových produktů a služeb z oblasti serverů, storage a řešení pro datová centra. Ve společnosti Dell Computer pracuje čtvrtým rokem a vystřídal zde několik pozic. Největší zkušenosti s enteprise produkty získal ve své předchozí funkci v Dellu, kde působil jako Technical Sales Manager pro ČR a Slovensko.
„Ondřej je vynikajícím odborníkem v této oblasti a věřím, že s jeho pomocí se nám podaří i nadále držet vysoké tempo růstu a postavení leadera na trhu serverů a storage řešení,“ řekl Milan Ponert, marketingový ředitel Dell Computer.

Ondřej Bačina absolvoval střední průmyslovou školu obor elektromechanik pro stroje a zařízení a následně sbíral pracovní zkušenosti nejprve jako IT Manager ve společnosti ABC REAL, a.s. Následně sám podnikal v oblasi IT HW a služeb. V roce 2005 nastoupil do společnosti Dell na pozici technical sales representative, kde se díky úspěšné kombinaci obchodních a technických znalostí propracoval až na pozici team leadera a v roce 2008 byl následně jmenován Technical Sales Managerem.

Hovoří plynně anglicky, dorozumí se rovněž německy. Mezi jeho koníčky patří počítačové hry, golf a motocykly.