TD SYNNEX bude ve svých skladech držet repasované produkty Cisco Refresh

10. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: TD SYNNEX)
Společnost TD SYNNEX vychází vstříc rostoucí poptávce po udržitelných řešeních v oblasti IT. Nově bude držet repasovaná zařízení s certifikací Cisco Refresh přímo ve svých evropských skladech. A to včetně českého skladu v Boru u Tachova, který je největším logistickým centrem distributora v Evropě. Cirkulární produkty tak budou připraveny k okamžité expedici.

Partneři budou díky této novince moci zkrátit dodací lhůty a mít perfektní přehled o dostupnosti repasovaných produktů.

Nejnovější rozhodnutí TD SYNNEX představuje odpověď na stále rostoucí poptávku po ekologicky udržitelných řešeních při zadávání zakázek v oblasti IT. V průzkumu TD SYNNEX Directions of Technology Report 69 % obchodních partnerů uvedlo, že ESG aspekty ovlivňují nákupy IT. Více než polovina (51 %) partnerů již nabízí různé recyklační programy nebo programy zpětného odběru a třetina partnerů plánuje investovat do řízení životního cyklu produktů. Partneři v průzkumu TD SYNNEX také potvrdili, že poptávku po repasovaných produktech zvyšují i požadavky ve veřejných zakázkách, aby určité procento pořízených IT produktů spadalo do oběhového hospodářství.

„Partnerům TD SYNNEX přináší uzavřená dohoda dva velké benefity. Aktuální online přehled o skladové dostupnosti produktů Cisco Refresh a cenové zvýhodnění,“ vysvětlil Pavel Zaal, ředitel divize Cisco v TD SYNNEX Czech.

„Skladové zásoby Cisco Refresh přímo v regálech TD SYNNEX znamenají, že můžeme partnery obsloužit rychle a transparentně. Přestože jde o použité produkty, jsou díky přísnému certifikačnímu procesu a standardům společnosti Cisco jako nové,“ uvedl viceprezident TD SYNNEX pro bezpečnost a sítě Sam Paris.

Repasované produkty Cisco Refresh jsou k dispozici v široké škále včetně zařízení pro spolupráci, routerů, switchů nebo bezpečnostních řešení. Certifikovaná repasovaná zařízení jsou již použité produkty, kde však byl aktualizován software i hardware a byly důkladně otestovány, aby splňovaly přísné specifikace Cisco. Splňují tak totožné standardy kvality jako nové výrobky.

Partneři, kteří chtějí dál rozvíjet udržitelnou nabídku z portfolia Cisco, mohou navíc prostřednictvím TD SYNNEX získat akreditaci Cisco Environmental Sustainability Specialisation. Díky ní pak mají přístup k dalším udržitelným IT programům Cisco, jako jsou Takeback a Green Pay.

Profilová karta firmy

TD SYNNEX

TD SYNNEX

Společnost TD SYNNEX je jedním z největších celosvětových distributorů informačních technologií. Pomáháme společnostem jako HP, Dell, IBM, Microsoft — a stovkám dalších — uvádíme jejich produkty na trh a nabízíme širokou řadu služeb technické a prodejní podpory.

Pro naše obchodní partnery zajišťujeme certifikace, školení, instruktáže, podporu a pomáháme jim provádět konfigurace, instalace a financování zakoupených řešení. Mnoho hardwarových i softwarových řešení, která používáme každý den, prošlo při cestě na trh našimi logistickými centry.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Co přinese nová evropská legislativa zajišťující právo na opravu elektrospotřebičů?

14. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Rema Systém)
Evropa se stává průkopníkem v oblasti udržitelné spotřeby. Nová legislativa má za cíl snížit množství elektroodpadu a zvýšit podíl opravených elektrospotřebičů. Evropský parlament odhlasoval právo spotřebitelů na opravu výrobků i po uplynutí záruční doby. Tento krok má šetřit spotřebu primárních surovin a omezit příval vysloužilých elektrospotřebičů, který neudržitelně roste. Čtěte více

Tužka jako nástroj udržitelnosti? České firmy v průzkumu překvapily

4. 3. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Pro drtivou většinu českých firem je udržitelnost kancelářského provozu důležitým tématem. Liší se ale v tom, co si pod tímto pojmem představují – někdo třídění odpadu, někdo digitalizaci, a třeba cirkulární ekonomika zatím překvapivě zůstává na okraji zájmu. Některé představy o udržitelnosti jsou vysloveně bizarní. Čtěte více

Elektroniku z druhé ruky zatím koupila teprve třetina lidí, obvykle na internetových bazarech

30. 1. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: ResSOLUTION Group )
S nákupem elektroniky z druhé ruky má zatím zkušenost jen zhruba třetina spotřebitelů – a ve větší míře jde o mladé respondenty. Obvyklým místem nákupu použitého elektra jsou aktuálně internetové bazary. Při výběru elektroniky obecně je pro nakupující klíčová cena produktu, často zohledňované jsou i technické parametry. Čtěte více

Jak Canon repasuje multifunkce

13. 9. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Firmy se při nákupu tiskových zařízení stále častěji ptají po ekologických referencích výrobců. Ti tak musí reagovat na rostoucí poptávku po produktech a službách, které minimalizují dopad na životní prostředí. Canon je na tyto požadavky připraven díky dlouhé historii oběhového hospodářství. Třeba repasované multifunkce řady imageRUNNER ADVANCE ES znovu využívají nejméně 90 % původních dílů. Čtěte více