Cloudová platforma Wave přináší nové možnosti pro profesionální displeje Philips

16. 5. 2022. (redaktor: František Doupal, zdroj: Philips Professional Display Solutions)
Nová cloudová platforma Wave od Philips Professional Display Solutions (PPDS), navržená primárně pro systémovými integrátory, nabízí vzdálenou instalaci, ovládání a správu profesionálních displejů.

PPDS Wave poskytuje snadný a bezpečný přístup k displejům androidovému SoC displejů Philips, což umožňuje efektivní nastavení a správu velkých skupin displejů. Architektura Wave API-first navíc umožňuje integraci systémů a aplikací třetích stran.

Platforma Wave, která byla spuštěna během ISE 2022 v Barceloně, je součástí rozvíjející se strategie „total solutions“. Jde o bezpečnou, intuitivní a škálovatelnou platformu pro vzdálenou správu zařízení. Vyvinuta byla speciálně pro rozsáhlé portfolio profesionálních SoC displejů Philips a pro splnění měnících se potřeb a požadavků koncových zákazníků. Pomáhá zajistit rychlejší a cenově výhodnější instalaci a servisní časy pro více displejů. Je vytvořena na míru pro vozové parky, lokálně i globálně, a může bezpečně poskytovat a monitorovat stovky tisíc displejů po celém světě.

Platforma Wave, která byla vyvinuta a následně rozsáhle testována ve spolupráci s mnoha partnery pro systémovou integraci PPDS v regionu EMEA a Severní Americe, odstraňuje složitost instalace a nastavení různých modelů a generací displejů. Umožňuje systémovým integrátorům soustředit se na přinášení hodnoty a inovace svým zákazníkům, spíše než bojovat s kompatibilitou.

Okamžité nastavení a plná viditelnost
Wave je nyní součástí výbavy všech displejů Philips Q-Line, D-Line, T-Line a C-Line. Jakýkoli stávající displej se systémem Android 7 a vyšším lze o Wave doplnit. Platforma umožňuje spravovat libovolný počet účtů a displejů na různých místech, stejně jako provádět hromadné aktualizace, aktualizovat firmware, ladit obrazovky, upravovat nastavení, přidávat základní obsah a přijímat upozornění – snadno a spolehlivě.

AV a IT manažeři a dokonce i zaměstnanci, kteří se nezaměřují na IT, mohou k zařízením přístupovat odkudkoli a prohlížet jejich stav (včetně snímků obrazovky) a přistupovat k přesným informacím, podrobnostem a ovládacím prvkům nebo je přiřazovat ke každému displeji. Je tím eliminována nutnost chodit na místo za účelem ladění a provádění změn.

Vzdálená údržba, ovládání a přizpůsobení
Díky jištění optimálního výkonu za všech okolností umožňuje Wave proaktivně předvídat problémy a omezovat či eliminovat potenciálně nákladné prostoje a přerušení. PPDS Wave poskytuje úplnou kontrolu nad aktualizacemi softwaru displeje a umožňuje řídit, na které displeje a kdy se aktualizace nainstaluje.

Wave je navíc přizpůsobitelný vlastnímu podnikání a značce systémového integrátora, včetně možnosti umístit řešení na vlastní URL.

Počítá se i s dalšími produkty

Do budoucna se počítá s rozšířením na produkty a řešení Philips s přímým zobrazením LED, interaktivní a videostěnné displeje a také profesionální televizory, čímž se výhody Wave promítnou i do dalších oborů, včetně pohostinství, vzdělávání atd. To umožní, aby jedno řešení podporovalo více platforem. Integrátoři tak mohou ovládat různé typy displejů se stejným softwarem a aplikacemi třetích stran, aby fungovaly na různých typech hardwaru bez nutnosti vlastního vývoje.

Profilová karta firmy

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Monitory a Public Signage Philips patří ke světové špičce. Kombinují v sobě prvotřídní technologie a chytré inovace, díky nimž poskytují vysoce kvalitní obraz a maximální pohodlí pro uživatele. Celé portfolio monitorů a Public Signage Philips, které zahrnuje několik produktových řad určených do různých prostředí, klade vysoký důraz na úsporu energie a bere ohledy na životní prostředí. Značka Philips patří do koncernu TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů.

Zobrazit detail firmy