Slovenský Dell vede Martin Maštalír

7. 6. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: Dell Technologies)
Novým generálním ředitelem slovenské pobočky Dell Technologies byl jmenován Martin Maštalír. Přichází ze společnosti Cisco, kde se v roli area managera věnoval především segmentu firemních zákazníků.

„Mým cílem je umožnit slovenským firmám, aby se v této nelehké době mohly více soustředit na svůj byznys a musely méně času věnovat technologiím," řekl nový generální ředitel slovenské pobočky Dell Technologies Martin Maštalír a upřesnil: „Rád bych se svými kolegy přenastavil firmu tak, aby nenabízela zákazníkům jen hardware, ale komplexní IT řešení pro jejich byznys, které jim umožní rozvíjet se.“

Martin Maštalír je přesvědčen, že jeho kolegové se, stejně jako on, budou chtít stát součástí oživení slovenské ekonomiky. „Právě nyní zákazníci víc než kdy dříve potřebují strategické partnery, kteří jim pomohou s digitální transformací tak, aby mohli pružně reagovat na změny v provozu a způsobu práce. Ať už mluvíme o vzdálené práci a zabezpečení domácí kanceláře, nebo o zvýšených nárocích na zpracování a správu dat.“

V oblasti telco a IT se Martin Maštalír pohybuje více než 20 let. V Ciscu se Maštalír věnoval primárně sektorům utility a bankovnictví a pečoval například o Tatrabanku, Slovenskou spořitelnu, Západoslovenskou energetiku (Skupina ZSE) či Východoslovenskou energetiku (VSE). V minulosti působil 12 let na různých pozicích ve společnosti Orange, kde měl možnost formovat B2B marketing zaměřený na business segment a ICT. Před nástupem do Orange pracoval ve finančním sektoru.

Martin chce být pro zákazníky partnerem v diskusi, aktivně jim naslouchat a pomáhat jim s jejich aktuálními problémy. „Chci osobně komunikovat s partnery a postavit náš vztah na důvěře a zpětné vazbě. Totéž bych si přál nastavit i vůči svým kolegům – mým cílem je vytvořit mému týmu co nejlepší podmínky pro práci. Těším se, že společně pomůžeme našim klientům nejenom řešit aktuální problémy, ale především posunout je dál v digitální transformaci. Veškeré předpoklady a nástroje k tomu potřebné společnost Dell ve svém portfoliu má," uvedl Martin Maštalír při svém jmenování.

Martin Maštalír (42) je ženatý, má dvě děti. Jeho velikou vášní je cestování. Ve volném čase se věnuje především sportu – hlavu si čistí při běhu či lyžování. Je aktivní jako dobrovolník v komunitních projektech, například v projektu growni.sk nebo pro Asociaci samaritánů Slovenska. Jako mentor věnuje svůj čas začínajícím společnostem. „Myslím, že je důležité předávat zkušenosti, na kterých jsme se spálili, ale ze kterých se mohou poučit i jiné společnosti,“ vysvětlil Maštalír.

Profilová karta firmy

Dell Technologies

Dell Technologies

Již více než 28 let poskytuje společnost Dell státům, komunitám, zákazníkům a uživatelům kdekoli na světě možnost využívat technologii, která splní jejich sny. Zákazníci věří, že jim zajistíme technologická řešení, s jejichž pomocí toho více udělají i zvládnou – přitom nezáleží na tom, zda u nich doma, v práci, ve škole nebo kdekoli jinde.

Zobrazit detail firmy