Plány realme: stanout v čele rozvoje AIoT i sítí páté generace

27. 1. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: realme)
Upevnit své postavení v TOP 7 značek mobilních telefonů na světě a dál konkurovat zavedeným výrobcům, pokračovat v rekordním růstu a stanout v čele rozvoje nejnovějších technologií, jako je AIoT nebo 5G. Takové jsou plány společnosti realme.

V roce 2020 se realme podařilo díky 50 milionům prodaných smartphonů získalo status nejrychleji rostoucí značky smartphonů na světě. Raketového rozletu mladé společnosti si kromě spotřebitelů všimla i odborná či designová média, která realme vloni ověnčila téměř dvěma stovkami ocenění. Značka realme tak dále nabourávala hegemonii tradičních producentů smartphonů. Svůj výkon realme dokazuje i růstem na 35 z 61 různých trhů včetně Latinské Ameriky a Evropy.

„Máme za sebou 12 měsíců plných těžkostí a výzev. Byl jsem svědkem úsilí a tvrdé práce všech mladých a nebojácných „realmers“, díky níž se nám podařilo vzepřít globálnímu ekonomickému trendu. I letos jsme v realme odhodlání vzdorovat všem výzvám a v duchu našeho hesla „Dare to Leap“ poskočit zase o kus vpřed v budování špičkové značky chytrých telefonů a dalších trendy produktů,” píše ředitel realme Sky Li v dopise, který je zároveň odhalením budoucích plánů realme.

Jednou z priorit by měly být produkty AIoT, kde značka na strategické obchodní úrovni buduje masivní produktovou řadu. Již vloni uvedlo realme 27 různých produktů AIoT a spustila vlastní platformu AloT TeachLife, jejímž cílem je podporovat nové společnosti a nápady a podílet se na spoluvytváření a rozšiřovaní inovativních produktů AloT. Značka si od platformy slibuje lepší komunikaci a spolupráci mezi uživateli a tím i soudržnější a integrovanější životní styl chytrého bydlení.

„Pokud realme naváže na svůj úspěch v segmentu sluchátek, vstup do segmentu hodinek a sílu v online komunikaci, může se v roce 2021 stát černým koněm i v oblasti nositelných zařízení,“ uvedla analytička společnosti Counterpoint Liz Lee.

Značka chce i nadále stavět na proaktivním přístupu k mladým lidem z generace Z, jejichž trendy realme sleduje a spoluutváří. Patří sem i využívání 5G sítí. Právě realme chce v blízké budoucnosti zaujmout pozici lídra v propagaci této technologie, která přinese revoluční rychlost v datování i komunikaci po celém světě. „Nadále spolupracujeme s vládami a provozovateli mobilních sítí, aby docházelo k masivnější podpoře této technologie po celém světě a budování robustního 5G ekosystému,“ doplnil ve výročním dopise Sky Li.

„Nynější mladá generace rozhodne o naší budoucnosti a realme se snaží zhmotnit její vize. Chceme, aby mladí mohli snít ve velkém a do budoucnosti i díky nám skočili s důvěrou a pozitivním naladěním,“ uzavřel zakladatel a CEO značky realme.

Podobné články

HP a Ferrari oznamují partnerství. Závodní tým formule 1 se bude jmenovat Scuderia Ferrari HP

1. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Společnosti Ferrari a HP oznámily uzavřely dlouhodobé partnerství, jehož cílem je rozvíjet udržitelné inovace a urychlovat nasazování účelných technologií v týmech Scuderia Ferrari Formula 1, týmu Scuderia Ferrari Esports a Scuderia Ferrari Driver Academy. Logo HP se na formulích objeví již v nadcházejícím závodě F1 v Miami. Čtěte více

GFI Software integruje do prvních čtyř produktů umělou inteligenci

29. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: GFI Software)
Společnost GFI Software ohlásila integraci CoPilotu, komponenty postavené na generativní umělé inteligenci (GenAI), do svých čtyř klíčových produktů. CoPilot posiluje výkonnost těchto řešení směrem k vyšší intuitivnosti, efektivitě a flexibilitě s cílem pomoci koncovým zákazníkům lépe čelit bezpečnostním hrozbám a optimalizovat síťový provoz s využitím potenciálu AI. Čtěte více

ATC opět získalo ocenění od Canonu

26. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala ocenění za nejlepšího distributora v oblasti spotřebního materiálu Canon. Získaná cena pro rok 2023 se vztahuje na Českou republiku i na Slovensko. Čtěte více

ČD - Telematika slaví 30 let. Do budoucna se chce více zaměřit na oblast kyberbezpečnosti

26. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: ČD - Telematika)
V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přitom roste nejen z pohledu finančních ukazatelů, ale i z hlediska poskytovaných služeb. Do budoucna se chce ČD - Telematika soustředit nejen na pro ni tradiční oblasti drážních technologií pro zabezpečení a telekomunikační služby, ale i na další typy zákazníků. Čtěte více