44. týden ve znamení úterních ATC Zpráv

26. 10. 2020. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Tento týden vám AT Computers dopřeje trochu klidu, co se webinářů týče, ať si s dětmi užijete prázdniny – na programu jsou „jen“ úterní ATC Zprávy 27. 10.

Opět ve 14:00 vás přivítá Martin Wanke s přehledem nejdůležitějších informací z produktového týmu a nejzajímavějších promoakcí, a Petr Vaněk s nejnovějšími informacemi z IT trhu a jeho vývoje. Z výrobců představí své aktuality Canon, Logitech, Honeywell a Joyce.

Tombola a zajímavé ceny jsou už u ATC samozřejmostí a deset nejaktivnějších a správně odpovídajících diváků bude opět odměněno.

Další podrobnosti a přihlášení najdete v tomto odkazu.

Štítky: 

Profilová karta firmy

AT Computers a.s.

AT Computers a.s.

Už 25 let jsme spolehlivým distributorem s nejširším portfoliem nabízeného zboží a služeb v oblasti výpočetní techniky a telekomunikace, a s největším obratem na česko-slovenském IT trhu. Zároveň jsme největším českým výrobcem osobních počítačů. Na Slovensku působíme prostřednictvím sesterské firmy AT Computer a jsme součástí polské skupiny AB, která je kótována na Varšavské burze - společně tvoříme největší distribuční holding středoevropského regionu a jsme v desítce největší firem v Evropě.

Zobrazit detail firmy