Herní realme 7 představuje nejlepší poměr cena/výkon ve své třídě

30. 10. 2020. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: realme)
PR článek – Nastražit uši (a zrak) by nyní měli všichni smartphone nadšenci a především ti, pro které se telefon stal novou herní základnou. Novinka od společnosti realme s pořadovým číslem 7, která se právě začala prodávat, hravě předčí vaše očekávání o kvalitách a výkonu telefonu střední třídy. Tohle herní dělo míří hodně vysoko.

Čínská společnost realme patří mezi světovými výrobci moderních smartphonů mezi nováčky – na trh vstoupila až v roce 2018. Za tu dobu si ovšem stačila vybudovat solidní renomé mezi běžnými uživateli, zájemci o nové technologie i zapálenými herními nadšenci díky své snaze poskytovat vynikající parametry za velmi výhodnou cenu.

Zatím posledními vlaštovkami z jejich vzkvétajícího portfolia jsou modely realme 7 a realme 7 Pro. Troufáme si tvrdit, že v poměru cena/výkon nemají ve své třídě konkurenci. Pojďme si blíže představit herní model realme 7.

Působivý výkon

Nejdřív něco technických údajů, které jistě potěší nejen všechny tech freaky: telefon realme 7 je navržený především pro špičkový herní výkon, a je tak prvním zařízením na světě, které má procesor Mediatek Helio G95. Ten byl představen jako nejlepší čipset pro hraní her ve své třídě a také díky němu dosahuje skóre 300 000 bodů v AnTuTu testu. Neobyčejný výkon telefonu podporuje baterie o kapacitě 5 000 mAh s 30W Dart nabíjením, díky které si realme 7 dobijete na 50% nabití už za 26 minut. 

Vedle herních nadšenců ale realme 7 potěší i fotografa v každém z nás. Může se opět pochlubit sestavou čtyř fotoaparátů. Ohniskem zájmu je tu hlavní fotoaparát s rozlišením 48Mpx (senzor Samsung), a nově sada nočních filtrů, díky kterým zachytíte noční scény zcela novým stylovým způsobem. Čtveřici doplňují 8Mpx 119° ultraširokoúhlý objektiv, makro objektiv a portrétní černobílý objektiv. K přepnutí do širokoúhlého režimu stačí jediné kliknutí, což vám jednoduše umožní zachytit ještě epičtější záběry krajiny, architektury nebo třeba originálních portrétů. Selfie kamera o rozlišení 16Mpx je umístěna v „průstřelu“ horního rohu displeje a podporuje například i 120fps slo-mo videa.

Gamingový zázrak

Model realme 7 se dále pyšní ultra jemným 6,5″ displejem s FHD+ rozlišením 2 400 × 1 080 a s 90Hz obnovovací frekvencí, poměr displeje k tělu telefonu je 90,5 %. To vše ocení především stále se zvětšující komunita smartphone gamers – protože realme 7 je pro hraní her doslova jako stvořený. Bez problémů na něm rozběhnete ty na výkon nejnáročnější hry určené pro smartphony, a to při grafice a snímkování nastavenými na maximum.

Namátkou vybíráme z nejpopulárnějších titulů pro telefony. Call of Duty: Mobile? Žádný problém. Asphalt? Jede jako blesk. FIFA Mobile? I to je gól. Vše běží absolutně plynule, telefon se nepřehřívá a zároveň nespotřebovává enormní množství baterie. Při nepřetržitém hraní vydrží baterie až 4 hodiny – a to je co říct.

Dámy a pánové – máme tu nového vítěze herního klání o nejvýkonnější smartphone na hry ve střední třídě. Novinka realme 7 totiž hravě předčí i ta nejsmělejší očekávání – a pokud k tomu přidáme i více než příznivou cenu, která u základního modelu začíná na 4 999 Kč, je tzv. vymalováno.

Video : 
Štítky: 

Podobné články

Ilustrační foto (Motorola)

Samsung se znovu stal nejprodávanější značkou chytrých telefonů

17. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: IDC)
Celosvětový prodej smartphonů v prvním čtvrtletí roku 2024 podle IDC meziročně vzrostl o 7,8 % a Samsung se znovu vyhoupl do pozice nejprodávanějšího výrobce. Čtěte více

Motorola: chytrý telefon edge 50 ultra

28. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Motorola)
Nové telefony řady Motorola edge 50, včetně vlajkové lodi edge 50 ultra, přinášejí exkluzinví materiály, vysoký výkon, vylepšený design nebo pokročilý systém fotoaparátů, který obsahuje vylepšení na bázi umělé inteligence. Novinka zaujme také fotoaparátem a displejem s certifikací společnosti Pantone. Čtěte více

Google Find My Device umožní lokalizovat ztracenou elektroniku

10. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Google)
Společnost Google spustila dlouho očekávanou funkci Find My Device, kterou poprvé ohlásila již na své loňské vývojářské konferenci. Technologie využívá sdílenou síť tvořenou miliardami zařízení se systémem Android a funkčně odpovídá možnostem podobných služeb společností Apple a Tile. Aktuálně je služba dostupná v USA a Kanadě, zbytek světa by měl brzy následovat. Čtěte více

Nová aktualizace uživatelského rozhraní One UI 6.1 rozšiřuje technologii Galaxy AI do dalších zařízení

5. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Samsung)
Společnost Samsung nasazuje umělou inteligenci Galaxy AI do většího počtu zařízení prostřednictvím aktualizovaného uživatelského rozhraní One UI 6.1. Mobilní umělá inteligence se tak dostane k podstatně většímu počtu uživatelů – od konce března ji budou moci postupně využít i majitelé telefonů řady Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 a tabletů řady Tab S9. Čtěte více