SUSE jmenovala společnost SÍŤ strategickým obchodním partnerem

13. 8. 2018. (redaktor: František Doupal, zdroj: SUSE)
Společnost SUSE povýšila dosavadní obchodní spolupráci s českou firmou SÍŤ na nejvyšší možnou úroveň – SUSE Solution Partner – a učinila z ní tak svého nejvýznamnějšího partnera na českém trhu.

„SÍŤ nabízí a implementuje veškeré naše produkty včetně inovativních technologií pro softwarově-definovaná datová centra včetně nejnovější platformy pro provoz linuxových kontejnerů – SUSE CaaS Platform. Na úroveň SUSE Solution Partner se dostala jako první z regionu EMEA East, celosvětově je teprve šestnáctou společností s takovým typem partnerství,“ přiblížil Miroslav Kořen.

SUSE Solution Partner je nejvyšší úrovní partnerského programu SUSE a společnost ji přiděluje firmám, které prokáží velmi dobrou znalost trhu, hluboké odborné znalosti pro implementaci a podporu a dokáží se specializovat i na nové technologie, jako jsou SUSE OpenStack Cloud, SUSE Enterprise Storage nebo již zmiňovaná SUSE CaaS Platform. Společnost SÍŤ je vyjímečná právě i tím, že se rozhodla specializovat na celé portfolio, což ji řadí mezi opravdovou elitu. Partner na oplátku od SUSE získává konkurenční výhodu v podobě úzké spolupráce na obchodních příležitostech, účasti na kampaních SUSE a dalších aktivitách, které jej pomohou zviditelnit na trhu.

Společnost SÍŤ byla založena v roce 1993, sídlí v Ostravě a její název představuje zkratku hlavního zaměření činnosti – Simplifield IT – tedy neustálého zjednodušování složitých řešení. Firemním klientům nabízí průběžné zlepšování správy dat a nástrojů pro jejich zpracování a vyhodnocování, zálohování nebo ukládání. Disponuje téměř třiceti specialisty schopnými navrhnout a na klíč dodat ta nejsložitější IT řešení současnosti.

„Disponujeme hlubokými znalostmi v rámci produktového portfolia společnosti SUSE a velice ceníme, že jsme po letech vzájemné spolupráce dosáhli na úroveň SUSE Soltion Partner, navíc jako první nejen na našem trhu, ale v celém regionu střední a východní Evropy. V open source řešeních pro softwarově-definovaná datová centra vidíme velkou budoucnost a proto se společně se SUSE vydáváme touto cestou,“ řekl jednatel společnosti SÍŤ Radek Soušek.

Partnerem SUSE je společnost SÍŤ od roku 2010. Postupně se vypracovala přes několik úrovní až na tu nejvyšší. „Naší hlavní prioritou jsou vždy dvě věci – funkcionalita a podpora. A ty produkty společnosti SUSE nabízí,“ vysvětlil Radek Soušek, proč SÍŤ zvolila partnerství se SUSE.

Podobné články

HP a Ferrari oznamují partnerství. Závodní tým formule 1 se bude jmenovat Scuderia Ferrari HP

1. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Společnosti Ferrari a HP oznámily uzavřely dlouhodobé partnerství, jehož cílem je rozvíjet udržitelné inovace a urychlovat nasazování účelných technologií v týmech Scuderia Ferrari Formula 1, týmu Scuderia Ferrari Esports a Scuderia Ferrari Driver Academy. Logo HP se na formulích objeví již v nadcházejícím závodě F1 v Miami. Čtěte více

GFI Software integruje do prvních čtyř produktů umělou inteligenci

29. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: GFI Software)
Společnost GFI Software ohlásila integraci CoPilotu, komponenty postavené na generativní umělé inteligenci (GenAI), do svých čtyř klíčových produktů. CoPilot posiluje výkonnost těchto řešení směrem k vyšší intuitivnosti, efektivitě a flexibilitě s cílem pomoci koncovým zákazníkům lépe čelit bezpečnostním hrozbám a optimalizovat síťový provoz s využitím potenciálu AI. Čtěte více

ATC opět získalo ocenění od Canonu

26. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala ocenění za nejlepšího distributora v oblasti spotřebního materiálu Canon. Získaná cena pro rok 2023 se vztahuje na Českou republiku i na Slovensko. Čtěte více

ČD - Telematika slaví 30 let. Do budoucna se chce více zaměřit na oblast kyberbezpečnosti

26. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: ČD - Telematika)
V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přitom roste nejen z pohledu finančních ukazatelů, ale i z hlediska poskytovaných služeb. Do budoucna se chce ČD - Telematika soustředit nejen na pro ni tradiční oblasti drážních technologií pro zabezpečení a telekomunikační služby, ale i na další typy zákazníků. Čtěte více