Vyšlo zářijové číslo Reseller Magazinu

6. 9. 2017. (redaktor: Jakub Špaček, zdroj: DCD Publishing)
Hlavním tématem zářijového čísla je profesionální a amatérský tisk, což se samozřejmě významně promítlo i do obsahu vydání. Mezi nejpoutavější články pak rozhodně patří „Výraz multifunkce nabývá na významu“ nebo reportáž Michaly Benešovské ze showroomu společnosti Canon. Za zmínku určitě stojí i rozhovor se zástupci společnosti IBM, s nimiž jsme se podívali na kloub problematice GDPR.

Zástupci IBM Petr Leština a Daniel Joksch vypověděli i o rozsáhlém portfolio své společnosti a o tom, kam se jejich firma ubírá. V září vyšlo i mnoho dalších rozhovorů, v nichž například Karel Šimeček a Josef Appel vypovídají o aktuálním dění v oblasti bezpečnosti, jak už té fyzické, tak i kybernetické. Michael Jirák a Ivan Málek nám představili divizi HPE společnosti DNS a Lukáš Mirovský prezentoval letošní úspěchy Veracompu.

Kromě tematického článku týkajícího se multifunkcí a jejich nových funkcí si můžete přečíst o retro herních konzolích nebo další díl seriálu Digitální transformace českého trhu, tentokrát s podtitulem Rozumět a pomáhat. Společnost Canon nám předvedla své technologie tisku přímo ve svém showroomu. Zájemci, kteří sem chtějí nahlédnout, mají tuto možnost na stranách 36 a 37. Pokud by toto okno nebylo dostačující, doporučujeme se objednat a projít si showroomem na vlastní kůži.

Sekce setkání byla o letních prázdninách značně zestručněna, ale v příštích vydáních se zajisté dočkáme nápravy.

Celá redakce vám přeje příjemné čtení!

Pokud časopis Reseller Magazine doposud neodebíráte, ale měli byste o jeho zasílání zájem, můžete si jeho bezplatný odběr zaregistrovat zde.

Nové číslo časopisu si můžete v interaktivní podobě prohlédnout zde.

Štítky: 
Visitech, Canon, DNS, IBM, VISITECH

Podobné články

IT závody dračích lodí přemohly počasí

6. 9. 2018. (redaktor: Jakub Špaček, zdroj: DCD Publishing)
Letošní IT závody dračích lodí, již tradiční akce DCD Publishing, se tentokrát odehrály na Císařské louce v restauraci Cinda. Stejně jako vloni měly být ve znamení sychravého počasí. Podle předpovědi jsme dokonce uvažovali o tom, že v lodích budou i lidé starající se o vylévání vody. V době závodů totiž mělo nepřetržitě pršet. K tomu však naštěstí nedošlo. Čtěte více