100Mega distributorem Vivax

29. 3. 2017. (redaktor: František Doupal, zdroj: 100Mega Distribution)
Společnost 100Mega Distribution se stala exkluzivním autorizovaným distributorem produktů Vivax pro český a slovenský trh. Ve svém sortimentu výrobce nabízí pře 250 různých produktů sahajících od televizorů a set-top boxů přes klimatizace a malé domácí spotřebiče až po audio techniku a chytré telefony a tablety.

Nabídka značky je rozdělena do šesti produktových skupin: Imago (LED TV, DVB-T2 set top boxy), Cool (klimatizace), Home (malé domácí spotřebiče), Vox (audio, Hi-Fi) a Smart (chytré telefony a tablety).

Firma Vivax je součástí skupiny M SAN, která je jedním z největších výrobců a distributorů IT a domácí elektroniky v Jaderském regionu, a jejím cílem je produkovat cenově dostupné výrobky s jednoduchým designem a inovativními technologiemi.

Hlavními trhy pro všechny skupiny výrobků jsou Chorvatsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Kosovo a Slovinsko. Nicméně, Vivax je rovněž orientován na export. Ostatní trhy pro specifické druhy výrobků jsou: Itálie, Francie, Německo, Polsko, Slovensko, Česká republika, Maďarsko, Bulharsko, Rumunsko, Švédsko, Norsko, Finsko, Malta, Litva, Velká Británie, Albánie a ze vzdálenějších zemí například Afrika a Jižní Amerika.

LED televizory Vivax jsou vyráběny v Chorvatsku od roku 2013 a to v souladu s evropskými normami a certifikacemi. V roce 2015 skupina M SAN investovala do nové výrobní linky na výrobu LED televizorů a mobilních panelů. Linka zahrnuje bezprašné místnosti sloužící k výrobě televizních modulů Vivax a speciální roboty určené pro výrobu širokoúhlých modulů. Roční kapacita nové výrobní linky je 180 000 zařízení s úhlopříčkami od 22“ do 65“. Každý televizor je předmětem vícenásobné kontroly 100% kvality a testuje se každá funkce zařízení.

Řada produktů Vivax Home zahrnuje široký sortiment malých domácích spotřebičů vyznačujících se jednoduchou obsluhou, moderním pojetím a dostupnou cenou.

V současné chvíli má "Stovka" na skladě televizory a vysavače, v dohledné době by však měla nabídnout kompletní sortiment.

Značku Vivax mají u distributora na starosti produktoví manažeři Iva Pechmanová (Iva.Pechmanova@100mega.cz) a Daniel Klinecký (Daniel.Klinecky@100mega.cz).

Štítky: