Canon nabízí řešení pro moderní kancelář

3. 10. 2016. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: Canon)
PR článek – Společnost Canon nabízí širokou škálu tiskáren a multifunkcí, které jsou svými vlastnostmi vhodné pro pokrytí potřeb různých uživatelů. Zákazníkům z prostředí menších firem a kanceláří můžete nabídnout například multifunkce Canon i-SENSYS MF512x nebo Canon MAXIFY MB5450 a kromě prodeje zařízení následně vydělávat i na návazných službách.

Výkon v moderní podobě

Vznese-li zákazník požadavek na praktické a výkonné multifunkční zařízení, které lze plně integrovat do pracovního prostředí, s možností vzdálené kontroly, a s ekonomickým provozem, doporučujeme Canon i-SENSYS MF512x.

Jde o moderní černobílou multifunkci vhodnou pro různá prostředí od vytížené malé kanceláře až po menší podnikovou pracovní skupinu do deseti členů. Zařízení v kompaktním těle poskytuje působivou rychlost kvalitního tisku i kopírování a zároveň přináší pokročilé funkce pro digitalizaci dokumentů.

Klíčové vlastnosti:

  • rychlost tisku a kopírovaní 40 str./min;
  • velkokapacitní tonerová kazeta na 12 500 stran;
  • barevný dotykový displej s intuitivním ovládáním;
  • tisk ze smartphonů a tabletů s podporou technologií AirPrint a Mopria a aplikace Canon Print Business;
  • automatický oboustranný tisk a technologie Quick First-Print;
  • funkce SEND pro přímé skenování do složky nebo odeslání mailem.

Více informací získáte zde.

Univerzálnost v inkoustové podobě

Canon MAXIFY MB5450 představuje všestranné řešení nejen pro malé kanceláře. Inkoustová multifunkce z řady MAXIFY je ideální volbou pro efektivní tisk bez nutnosti obětovat výkon, kvalitu nebo spolehlivost.

Kopírování a tisk jsou díky nové generaci kvalitních pigmentových inkoustů, připojení k Wi-Fi a Ethernetu, oboustrannému skenování jedním průchodem a skenování „ze skla“ rychlejší a efektivnější.

Klíčové vlastnosti:

  • rychlost tisku 24 str./min černobíle a 15,5 str./min. barevně;
  • velkokapacitní zásobníky pigmentového inkoustu (až 2 500 stránek černobíle a 1 500 barevně);
  • velký dotykový displej pro intuitivní ovládání;
  • tisk na kancelářský papír odolný proti rozmazání fixou nebo vodou;
  • rychlý jednoprůchodový oboustranný skener;
  • vyspělé funkce pro práci s dokumenty v cloudu;
  • podpora protokolu SNMP pro centralizovaný monitoring a správu.

Více informací získáte zde.

Canon iW Management Console a protokol SNMP

Tím, že obě zařízení pro své vyspělé služby využívají standardizované protokoly, mohou být provozovány v jakémkoliv prostředí, naprosto nezávisle na operačních systémech použitých v počítačích nebo mobilních zařízeních.

Příkladem může být protokol SNMP (Simple Network Management Protocol), který znalým uživatelům u obou modelů naznačí, jaké možnosti správy a vzdálené diagnostiky je možné na zařízeních používat. V různě velkých počítačových sítích lze zařízení monitorovat a mít na jednom místě centralizovaný přehled o stavu zařízení, tiskáren a multifunkcí včetně jejich spotřebního materiálu či chybových hlášeních.

Při použití softwaru od dalších tvůrců lze využít i řešení pro tzv. toner management, díky kterému můžete koncovému zákazníkovi nabídnout své služby. Spotřební materiál mu doručit vždy přesně v okamžiku, kdy dochází a blíží se potřeba jeho výměny. Pomůžete mu snížit velké zásoby spotřebního materiálu a umožníte mu platit jen za to, co skutečně využije. Vy tak můžete vydělat a zákazníka navíc zbavit zbytečných starostí.

Zařízení je možné připojit na Canon iW Management Consoli, což je ukázkový příklad nástroje pocházejícího od společnosti Canon pro monitorování a správu zařízení, který zajišťuje zobrazení stavu papíru, inkoustu, toneru a pomáhá s aktualizacemi firmwaru.

Další informace o produktech společnosti Canon najdete zde.

Podobné články

Na udržitelnost domluvou? Zaměstnanci mají šetřit tiskem a barvy jen pro vyvolené

15. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Nejrozšířenějším nástrojem udržitelnosti v českých kancelářích je slovní nabádání zaměstnanců, aby šetřili tiskem. Striktně dané postupy, jako je trvalé nastavení oboustranného tisku nebo využívání uhlíkově neutrálního papíru, se u nás podle průzkumu Canonu zatím spíše učíme. Čtěte více

Brother ocenil AT Computers za vzájemnou spolupráci

13. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers získala ocenění od společnosti Brother pro distributora s největším obratem v kategorii hardwaru. Platí pro Českou republiku za fiskální rok 2023/2024. Čtěte více

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více
All-in-one tiskárna OfficeJet Pro 8132e

Nové portfolio tiskáren HP zohledňuje udržitelnost, bezpečnost i efektivitu práce

6. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních modelů HP OfficeJet vhodných pro všechny typy kanceláří. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je pak řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet, která přináší vyšší kvalitu, snížení spotřeby a menší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Čtěte více