Novinky od Verbatimu pomohou s ukládáním a streamováním dat na cestách

10. 8. 2016. (redaktor: František Doupal, zdroj: Verbatim)
Verbatim rozšířil své portfolio produktů pro ukládání dat uvedením trojice zařízení, která umožňují ukládání, sdílení i streamování dat mezi elektronikou, jako jsou chytré telefony, tablety, notebooky a samozřejmě i stolní počítače.

„Jednou z nejčastějších výtek cílených na smartphony a tablety Apple i Android je relativně nízká vnitřní úložná kapacita, kterou nabízejí základní modely. Uvolnit kapacitu přitom může být náročné, zvláště když jste na cestách nebo mimo dosah připojení k internetu. Zavedení nejnovější řady kompaktních zařízení Verbatim pro ukládání dat nabízí firemním a domácím uživatelům pohodlnější a cenově dostupný způsob, jak rozšířit kapacitu bez nákladů na investice do vyšších specifikací smartphonů nebo tabletů,“ vysvětlil Chris Chalder, business development manager společnosti Verbatim.

MediaShare Wireless Mini

Verbatim MediaShare Wireless Mini je miniaturní verzí  streamovacího Wi-Fi zařízení, které bylo uvedeno na trh v roce 2014. Je-li do zařízení vložena paměťová karta microSD, stane se bezdrátovým USB diskem, který umožňuje zálohování a přenos dat. Vestavěný přijímač Wi-Fi umožňuje přistupovat k obsahu microSD karty a sdílet nebo streamovat data (fotografie, hudbu a video) s až pěti zařízeními najednou (například s tablety/smartphony s operačním systémem iOS nebo Android). Při plném nabití přes vestavěný USB konektor umožňuje novinka až tři hodiny nepřetržitého používání.

Disk iStore 'n' Go Lightning

Flash disk v kovovém pouzdře Verbatim iStore 'n' Go Lightning navyšuje kapacitu paměti pro zařízení Apple iPhone, iPod a iPad díky Lightning konektoru. Produkt dostupný v kapacitách 16, 32 a 64 GB je vhodný pro přístup, zálohování a sdílení dat mezi počítači vybavenými portem USB a mobilními zařízeními Apple.

Flash disk Store 'n' Go Dual USB

Flash disk Verbatim Store 'n' Go Dual USB je schopný přenášet soubory mezi mobilním zařízením nebo notebookem vybaveným konektorem USB-C a jiným notebookem nebo počítačem s konektorem USB-A. Model je dostupný v kapacitách 16, 32 a 64 GB.

Ceny a dostupnost

Produkty jsou na evropských trzích k dostání od srpna letošního roku. Cena modelu Verbatim MediaShare Wireless Mini činí 699 Kč. Verbatim iStore 'n' Go Lightning je možné zakoupit za ceny 999 Kč (16 GB), 1 249 Kč (32 GB) a 1 499 Kč (64 GB). Disk Store 'n' Go Dual USB Flash si Verbatim cení na 499 Kč (16 GB), 799 Kč (32 GB) a 1 199 Kč (64 GB).

Štítky: 

Podobné články

Western Digital se rozdělí

7. 11. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: WD, Reuters, ft.com)
Společnost Western Digital se po neúspěšných námluvách o fúzi s firmou Kioxia rozdělí na dvě části. Jedna se zaměří na HDD, druhá na flash paměti. Čtěte více

Kingston: USB-C flashdisk IronKey Keypad 200

20. 8. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Kingston)
Společnost Kingston uvedla na trh hardwarově šifrovaný USB-C flash disk IronKey Keypad 200C, který uživatelům zajišťuje bezpečnost i pohodlí díky ochraně na úrovni FIPS 140-3 Level 3 s 256bitovým hardwarovým šifrováním XTS-AES nezávislým na operačním systému. Čtěte více

ASBIS CZ se stal v ČR jediným distributorem produktů Lexar

31. 7. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: ASBIS CZ)
Společnost ASBIS CZ rozšířila své portfolio o značku Lexar. V červenci 2023 se tak stala jediným autorizovaným distributorem produktů této značky na českém trhu, čímž zákazníkům přináší široký výběr inovativních paměťových řešení. Čtěte více

Data v bezpečí s úložišti Samsung

27. 7. 2023. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: Samsung)
Ať už jsme na cestách za prací, nebo za zábavou, data, která vytváříme a ukládáme, jsou často nenahraditelná. Nejde jen o pracovní soubory, dokumenty nebo osobní fotografie a videa, ale také o vzpomínky a zážitky, které nám připomínají. Samsung nabízí spolehlivá úložiště pro bezpečné uchovávání dat (nejen) během cestování, například externí SSD T7 Shield, paměťové karty PRO Plus a USB-C flash disk. Čtěte více