Televizory Philips série 7000 nabízejí Android TV a novou generaci osvětlení Ambilight

3. 6. 2016. (redaktor: František Doupal, zdroj: TP Vision)
Modelová řada televizorů Philips 7000 je určena náročnějším divákům a nabízí UHD, podporu HDR a novou technologii HDR Upscaler, díky které si mohou uživatelé vychutnat obraz v HDR z jakéhokoli zdroje. Všechny televizory série 7000 jsou vybaveny třístrannou technologií Ambilight a běží na platformě Android TV.

Systém Premium Colour kombinuje široký barevný gamut s možností zpracování 2,25 triliónů barev. Televizory s bočním LED podsvícením využívají systém Micro Dimming Pro, technologii Perfect Natural Motion  i zpracování Pixel Precise UHD. Společně tyto technologie přinášejí konstantní kvalitu obrazu se zobrazením pohybu bez nežádoucích artefaktů bez ohledu na zdroj obsahu.

Systém Android TV, čtyřjádrový procesor a bezdrátová klávesnice zajišťují přístup k multimediálnímu obsahu i široké škále aplikací.

Model Philips 7181 klade důraz na zvuk a design. Obě tyto vlastnosti jsou zdůrazněné středovým stojanem a reproduktory umístěnými na přední straně televizoru těsně pod obrazovkou, které zajišťují výkon 45 W. Středový stojan umožňuje televizor umístit i na stolek užší, než je šířka televizoru.

Série 7101 je charakteristická minimalistickým vzhledem s reproduktory Multi-Ring zabudovanými do zadní stěny televizoru a kovovým designem s tenkými nožičkami.

Řada 7000 zahrnuje širokou škálu úhlopříček od 49“ (124 cm) po 75“ (190 cm). Televizory lze zakoupit za cenu již od 34 999 Kč.

Obrazová galerie:
Štítky: 

Podobné články

Televizory Hisense pro rok 2024? V hlavní roli ještě vylepšené mini LED ULED TV

30. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Hisense)
Společnost Hisense představila novou generaci svých televizorů, u kterých opět posouvá kvalitu zvuku i obrazu. V hlavní roli jsou opět špičkové ULED televizory s obnovovací frekvencí 144 Hz s ještě dokonalejším podsvícením mini LED. A také s celou řadou novinek pro pohlcující zážitek z obrazu, zvuku i hraní her. To vše při úhlopříčkách sahajících ke 2,8 m. Čtěte více

Aplikace Philips Hue Sync TV rozšiřuje spolupráci se Samsung SmartThings a míří do ČR a SR

2. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Signify)
Již více než rok si mohou diváci propojit svůj kompatibilní Samsung televizor se svítidly Philips Hue a vytvořit si tak pohlcující atmosféru díky kombinaci interaktivního osvětlení a domácího kina. Aplikace Philips Hue Sync TV bude nově k dispozici také pro uživatele v ČR a SR. Novinkou je také možnost měsíčního předplatného. Čtěte více

EET Group se stala distributorem displejů a videostěn Leyard

14. 3. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: EET Group)
Skupina EET Group uzavřela strategické celoevropské partnerství se společností Leyard Europe. Leyard je světovým lídrem v oblasti řešení displejů a digital signage známých svými inovacemi a špičkovými technologiemi, které od roku 1995 stanovují průmyslové standardy kvality a výkonu. Čtěte více

Samsung vládne globálnímu trhu s televizory už 18 let v řadě

11. 3. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Samsung)
Výzkumná firma Omdia ohlásila, že Samsung v roce 2023 dosáhl na globálním trhu s televizory podílu 30,1 % a díky tomu si upevnil pozici světové jedničky, kterou drží už od roku 2006. Za úspěchem stojí zejména strategická orientace na kvalitnější televizory s větší úhlopříčkou, kde bodují modely Samsung s technologií QLED a OLED. Čtěte více