Canon představil nové fotoaparáty a tiskárny

10. 2. 2015. (redaktor: František Doupal, zdroj: Canon)
Společnost Canon představila několik modelů z produktových řad PowerShot, Ixus a Pixma Pro. Nabídku fotoaparátů rozšířily přístroje PowerShot SX410 IS a Ixus 275 HS. V kategorii tiskáren nabídku posílily modely Pixma Pro-100S a Pixma Pro-10S.
Canon Pixma Pro-100S

Kompaktní fotoaparát PowerShot SX410 IS v malém těle spojuje v malém těle 40násobný optický zoom s 80násobným přiblížením pomocí technologie ZoomPlus a usnadňuje tak focení blízkých i vzdálených objektů. Dvacetimegapixelový snímač doplňuje obrazový procesor DIGIC 4+. Fotoaparát navíc využívá stabilizaci obrazu s technologií inteligentního IS, která eliminuje rozostření snímků. Uživatelé mají neustále po ruce i řadu užitečných režimů, včetně technologie Smart Auto a Creative Filters. Kompakt podporuje nahrávání filmů v HD rozlišení (720p). Ergonomická rukojeť při vyšších hodnotách zoomu zajišťuje lepší stabilitu, například během focení vzdálených objektů.

Model Ixus 275 HS se může pochlubit kompaktním a tenkým designem a kovovým tělem. Přístroj nabízí 12násobný optický zoom se systémem HS a 20,2megapixelový snímač CMOS. Užitečná je aplikace Canon Camera Connect, která umožňuje bezdrátové dálkové ovládání fotoaparátu z chytrého telefonu.

Ixus 275 HS nabízí široké možnosti připojení, která umožňují snadné sdílení snímků nejen s přáteli a s rodinou, ale také s dalšími zařízeními. Díky technologiím NFC a Wi-Fi je možné snímky přenést například do zařízení Canon Connect Station CS100, ale i dalších zařízení. Za účelem online sdílení lze fotografie nahrávat také do cloudové služby společnosti Canon Irista a sociální sítě.

Tiskárny Pixma Pro-100S a Pixma Pro-10S nahrazují současné modely Canon Pixma Pro-100 a Pro-10. Disponují řadou nových možností připojení urychlujících tisk. Model Pixma Pro-100S umožňuje tisk až do formátu A3+ a využívá systému osmi inkoustů na bázi barviva. Pixma Pro-10S využívá systém deseti samostatných pigmentových inkoustů včetně bezbarvé varianty Chroma Optimiser.

Tisknout lze z cloudových služeb DropBox, Flickr, Facebook, Google Drive či One Drive, a také přímo ze služby Pixma Cloud Link od společnosti Canon, prostřednictvím Wi-Fi, Ethernetu, z rozhraní PictBridge nebo z mobilních zařízení.

Tiskárny jsou kompatibilní také s aplikací Canon Pro Gallery Print. Aplikace umožňuje přístup ke cloudovým službám pro správu fotografií a videí Zenfolio a SmugMug, a to přímo z tabletu.

Obrazová galerie:
Štítky: 

Podobné články

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více
All-in-one tiskárna OfficeJet Pro 8132e

Nové portfolio tiskáren HP zohledňuje udržitelnost, bezpečnost i efektivitu práce

6. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních modelů HP OfficeJet vhodných pro všechny typy kanceláří. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je pak řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet, která přináší vyšší kvalitu, snížení spotřeby a menší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Čtěte více

Epson: multifunkční tiskárny AM-C400 a AM-C550

20. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Epson pokračuje v zavádění inkoustové technologie Heat-Free Line Inkjet do svých kancelářských tiskáren. Nejnovějšími přírůstky v nabídce takto vybavených zařízení jsou multifunkční modely AM-C400 a AM-C550 formátu A4, které přináší řadu vylepšení včetně úspornějšího chodu a kompaktnějších rozměrů. Čtěte více

Marcel Divín (Epson): Reselleři jsou partneři na celý život

16. 4. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: dcd)
Marcel Divín, branch office manager společnosti Epson Europe CZ & SK, prozradil, jak se společnosti Epson daří a které novinky v dohledné době můžeme očekávat. Řeč přišla také na udržitelnost, která je pro Epson jednou z priorit. Čtěte více