eD‘ system Czech: Thierry Bitout

18. 12. 2013. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: eD' system Czech)
Členové představenstva eD‘ system Czech Richard Havlík a Radim Galvánek oznámili, že od února 2014 nastoupí do společnosti eD' system Czech nový generální ředitel Thierry Bitout.
Thierry Bitout, generální ředitel eD' system Czech

Jmenování Thierry Bitouta do funkce generálního ředitele souvisí s další strategií rozvoje a růstu společnosti, což bude hlavním úkolem našeho nového generálního ředitele.

Dvaačtyřicetiletý Francouz je manažerem s mezinárodními zkušenostmi, který se zaměřuje na business development. Thierry vedl mezinárodní výrobní a obchodní společnosti v mnoha zemích, mimo jiné i na pozici CEO u světového leadera v oblasti hliníkových obalů, společnosti Alltub Group, která má závody po celém světě.

Nový ředitel je absolventem pařížské univerzity, kde vystudoval ekonomii a management. Během své kariéry úspěšně pracoval ve Francii, Itálii, Velké Británii, Mexiku a České republice. „Právě konzistentní a stabilní výsledky a úspěchy Thierryho Bitouta byly pro nás tím rozhodujícím faktorem při výběru generálního ředitele“ uvedl Richard Havlík.

Thierry Bitout podle svých slov považuje eD' system Czech za vynikající příležitost a výzvu pro další manažerský úspěch, kterého by rád dosáhl s podporou všech zaměstnanců, jež jsou klíčem k tomuto úspěchu. Sám je navíc velkým příznivcem informačních technologií a IT produkty jsou jeho hobby.

Štítky: