Well: WCU450AN Dual, WRC8500AN Dual a ATA172 plus

13. 12. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Joyce)
Značka Well uvedla na trh poslední tři nová zařízení v tomto roce. Díky nim se rozrůstá počet Wi-Fi produktů této značky, ale především i variabilita všech zařízení.
Well WCU450AN Dual

Well WCU450AN Dual – Wi-Fi USB klient

Zařízení, které pracuje ve frekvenčním pásmu 5 GHz, což umožňuje především stabilitu Wi-Fi připojení i v zarušených oblastech běžného Wi-Fi pásma 2,4 GHz.

Tento pomocníka lze využít pro rychlý přenos bezdrátových multimediálních streamů, sdílení souborů, nebo i hraní online her. Je vybaven interní výklopnou anténou, WPS tlačítkem (podpora silných zabezpečovacích prvků bez složitého procesu nastavování), díky kterému Well WCU450AN Dual snadno připojíte k bezdrátovému Access Pointu (také s podporou této funkce).

Well WRC8500AN Dual – Dual-Band router s gigabitovými porty

Díky gigabitovým portům je router ideální pro rozvod vysokorychlostního internetu, nebo pro připojení NAS (síťové úložiště) s vysokou rychlostí. Router Well WRC8500AN Dual je vhodný i pro použití v místech zarušených 2,4 GHz sítěmi. Pracuje totiž souběžně ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz i 5 GHz, což ještě násobí bezdrátový výkon zařízení.

Signál zajišťují 3 externí 3dBi antény a samozřejmostí je i regulace výstupního výkonu. Router nabízí nejvyšší úroveň zabezpečení bezdrátové sítě (vč. WPA2, WPA-AES, WPA-Radius) a řadu speciálních funkcí. MBSSID umožní poskytnout obchodní nebo soukromé návštěvě připojení k internetu, aniž by byla ohrožena vnitřní síť, protože přístroj nabízí více navzájem oddělených Wi-Fi sítí, funkce TurboNAT umožní sdílení i internetu.

Well ATA172 plus – VoIP brána pro volání přes internet

Zařízení je nástupcem brány Well ATA172. Jde o kompaktní VoIP bránu se dvěma FXS porty pro připojení dvou analogových telefonů, což v praxi znamená, že k bráně lze připojit dva analogové telefony a pro každý registrovat až pět nezávislých SIP účtů.

Co přináší Well ATA172 plus oproti předchozí variantě navíc? Je to především výrazně větší datová propustnost brány při současném zachování všech oblíbených funkcí. Brána má implementovanou funkci QoS, jež umožňuje upřednostnit VoIP hovory před datovým tokem. Další výhodou je také integrace NAT a DHCP serveru. Brána tak umožní svému uživateli velmi jednoduše sdílet internetovou konektivitu s dalšími počítači v síti bez nutnosti provozovat jiný router.

Tyto funkce budou přínosné zejména pro nasazení za kabelový modem, WiFi Access Point a pro uživatele metropolitních sítí rozvedených ethernetem. Konfigurace brány se přitom provádí velmi jednoduše přes přehledné webové rozhraní nebo přes Telnet. Bránu ocení jak domácí uživatelé pro levné volání přes internet z běžného telefonu, tak i firmy, kterým brána Well ATA172 plus umožní mimo jiné i připojení DECT telefonů a faxů k VoIP ústředně.

Podobné články

Well mění grafiku obalů produktů a rozšiřuje záruku

27. 2. 2013. (redaktor: František Doupal, zdroj: Joyce)
Společnost Well u svých produktů přináší několik změn a vylepšení. Kromě jiné grafiky obalů se mohou zákazníci těšit také na rozšířenou podporu českého (a slovenského) jazyka a u řady produktů také na tříletou záruku. Čtěte více
Well DA-150N

Well: router DA-150N

12. 11. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Joyce)
Společnost Joyce začala prodávat nové kombinované ADSL Wi-Fi routery. Well DA-150N je router se čtyřportovým switchem pro rychlé připojení a bezpečné bezdrátové sdílení ADSL internetu a propojení počítačů v síti. Čtěte více
Vlevo Jana Netíková výkonná ředitelka a vpravo Ivona Spáčilová provozní ředitelka z Joyce

Joyce: Jana Netíková a Ivona Spáčilová

21. 9. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Joyce)
Ve společnosti Joyce ČR došlo od 1. 9. 2012 ke dvěma personálním změnám. Výkonnou ředitelkou se stala Jana Netíková, provozní ředitelkou potom Ivona Spáčilová. Čtěte více
Well NeoGate TB400

Well: VoIP telefon 3170IBa, brána Gate2540 a TB400

2. 8. 2012. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: Joyce)
Společnost Joyce uvedla na trh tři novinky ve svém portfoliu VoIP produktů Well. Podívejte se na podrobnosti o VoIP telefonu do tisícovky, multifunkční VoIP bránu podporující IPv6 a produkt, který připojí ISDN linky k VoIPu. Čtěte více