Patriot Memory: paměti Ultrabook SODIMM

23. 11. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Patriot Memory)
Patriot Memory uvedl na trh paměťové moduly Ultrabook SODIMM. Paměti jsou kompatibilní s 3. generací Intel Core procesorů. Tyto moduly nabízejí spotřebitelům bezproblémovou možnost upgrade jejich ultrabooku pro zvýšení výkonu a produktivity.
Patriot Memory Ultrabook SODIMM

Ultrabook představuje nejdynamičtější a výkonnou mobilní výpočetní platformu, nejvyšší úroveň přenositelnosti, výkon a zábavu. S ohledem na tuto skutečnost, byly paměťové moduly Patriot SODIMM Ultrabook navrženy tak, aby nabízely maximální vylepšení výkonu ultrabook ekosystému.

Paměťové moduly běží na pouhých 1,35 voltů, to znamená, že moduly jsou ultra-low power (ULP). Zajišťují tak efektivní výkon při extrémně nízkých teplotách. Tyto moduly jsou postaveny z kvalitních uzavřených materiálů, ručně testovaných. Spotřebitelům je tak nabízen robustní "plug and play" výkon pro nejnáročnější mobilní aplikace. Spolu s paměťovými moduly zákazník získá také omezenou doživotní záruku a zákaznickou podporu.

„Patriot Memory a Intel jsou průkopníci v poskytování nejrychlejší a nejvíce optimalizované technologie pro mobilní platformy," řekl William Lai, ředitel produktového managementu Patriot Memory. „Jsme nadšení ze spolupráce se společností Intel, díky čemuž jsme mohli vyvíjet naše paměťové moduly pro ultrabook. Tyto moduly poskytují výkon a efektivitu, což dále zvyšuje potenciál platformy - Intel ultrabook."

„Intel ultrabook byl vyvíjen s myšlenkou dodávat výkon "na cestách", při dosažení velké životnosti baterie," řekl Steve R. Peterson, Intel Channel Client Marketing Director. „ Naše spolupráce s Patriot a jejich paměťmi přináší nízkou spotřebu energie a výkonnostně orientovaný upgrade, který zvyšuje zákaznický zážitek z používání ultrabooku."

Hlavní vlastnosti:

• Dostupné v kapacitách 4GB a 8GB - SODIMM
• SODIMM Typ: 204-Pin Dual In-Line Memory Module
• Dostupné ve frekvencích 1 333MHz a 1 600MHz
• Ultra-Low Power napájení - 1.35 Volt
• Kompatibilní s mobilními procesory Intel 3. generace
• Zpětně kompatibilní se standardem 1.5 V
• Omezená doživotní záruka