Vězení pro partnery AT Computers

7. 11. 2012. (redaktor: Richard Voigts, zdroj: DCD Publishing)
Babí léto na českém a slovenském trhu patřilo zákazníkům AT Computers z prodejních sítí AutoCont, Comfor, Comfor SK, Triline, Premio, Apple, VIP CZ a VIP SK.
Partneři AT Computers ve vězení

Jak se už stalo tradicí, česká série setkání proběhla v srdci republiky, hotelu Jezerka na Seči. Na slovenskou akci se zákazníci sjeli prvně do Banské Bystrice a po té do hotelu Permon v Tatrách. 

Šňůra akcí byla zahájena 6. září setkáním Autocont a uzavřelo ji setkání slovenských VIP zákazníků v Tatrách 30. října. Souhrnně: všech šesti programem nabitých 2dnech se postupně zúčastnilo na 1 441 hostů z 828 firem. Ještě zajímavější než čísla bylo téma podzimní série: vězení!

Koho by napadlo pozvat své zákazníky do vězení? Možná některým napověděla výzva na pozvánce: „přijďte si to odsedět“. V rychlosti přihlášek sehrála svou roli jistě i zvědavost: jak asi můžou vypadat na vězení přestavěné moderní hotely, viz výše? Každopádně, marketingový tým AT Computers opět potvrdil, co už je v oboru známo: že z jakéhokoliv – i toho nejchmurnějšího tématu - dokáží pro své zákazníky namíchat ten nejpestřejší koktejl zábavy, jaký můžete na českém IT trhu dostat.

Bachařky a odměny

A tak nechyběly svůdné bachařky (hostesky a tanečnice). Po vstupu do hotelu se bachařkami staly i všechny příchozí dámy a zákaznice a naopak všichni pánové byli odlehčeně řečeno trestanci. Nechyběl ani pověstný ručník a mýdlo, které vyfasoval každý příchozí hned na vstupu. Veřejná cela s opravdovým trestancem, odsouzeným snad na 135let (a z toho už seděl dle vizáže nejméně století). Luxusní salonky se změnily na samotky, kaple či popraviště. Přejmenovány byly i do rána otevřené bary – po současných vězeňských esech. Jak už je tradicí, mezi ostře sledovanými přednáškami a workshopy probíhala „skupinová terapie“: soutěže v hledání pilníků v kupce sena, čtení tetování či výrobě lana z prostěradel. A v soutěžích šlo opravdu o hodně: v tombole se dostalo na každého, ale jen vítězové si mohli vybírat a odnést si takové ceny, jako kancelářské multifunkce Epson Workforce, místy notebooky Lenovo či produkty Canon. Anebo třeba policejní auta na vysílačku či růžová pouta.

Večerní program

To nejnapínavější však mělo začít večer! Přísně střežený večerní program je pokaždé pověstnou třešinkou na dortu a tak se i mezi hojně přítomnými obchodníky AT Computers začali šířit spekulace, co je večer čeká. Dramaturg nezklamal: zpočátku klidné zahájení předvedla Markéta Konvičková – finalistka první série Superstar a zejména Zlatá slavice v kategorii objev roku 2010. Svým hlasovým rozsahem dokázala zvednout publikum k prvnímu aplausu. Na uvolnění následovalo představení souboru ALL-X: na míru připravené pásmo humoru, skečí a dialogů a nechyběly ani tak kuriózní rekordy jako protažení se squashovou raketou či přehlušení celého sálu mocným 109 dB lusknutím – obojí v podání rekordmana Miroslava Pokorného.

Hudba a tanec nesmí chybět na žádné z akcí AT Computers. O tom, jak vysokou pozornost věnuje marketingový tým kvalitě, napoví jména dalších dvou účinkujících: tanečnímu souboru Beethoven DC z Chomutova a dvojnásobným mistrům světa v Disco Dance Show: skupině Mighty Shake Zastávka u Brna. Oba soubory předvedly nezapomenutelná vystoupení a rozezněly sál mohutným aplausem od přítomných vězňů – zákazníků i bachařek - zákaznic. To večer teprve začínal.

Chytne vás za srdce a vytáhne na parket, až se tomu budete sami divit: Ano, znalci vědí: Martin Mates Štěpánek – teprve dvanáctiletý sólový zpěvák vás ani vteřinu nenechá na pochybách, že před vámi stojí pravá hvězda. Účastník talentmanie vás opravdu dostane a kdo jej zažil, s jistotou ví: o tomto klučinovi ještě hodně uslyšíme!

A pořád to ještě není všechno! Večer se rozjíždí tanečními šlágry v podání kapely Velvet a moderátoři Martin Wanke a Martin Müller si chystají další eso v rukávu: překvapení, jaké by nikdo na akci AT Computers nečekal. Tušíte? Opravdu – vkusná show, kterou AT Computers neprozradí a pozve na další akce.

A co bylo potom? Tanec až do rána, úžasná atmosféra mezi zákazníky a týmem AT Computers včetně přítomného, mnohdy kompletního vedení společnosti. Jedna velká oslava dobrých vztahů a spolupráce. Celý den bylo co poslouchat, kde se bavit, večer pak kde se smát i kde co pít.

Zájem byl i letos tak veliký, že byly také částečně využity kapacity okolních hotelů a přesto v AT Computers nedokázali ani přes maximální snahu pokrýt celkový zájem, za což se společnost omlouvá.

Obrazová galerie:

Podobné články

Martin Štúr, senior sales representative v AT Computers SK

AT Computers: Martin Štúr

29. 9. 2015. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers na Slovensku od září rozšířila své řady o Martina Štúra na pozici senior sales representative. Martin Štúr v minulých letech pracoval například v zastoupení společností Toshiba nebo Lenovo. Čtěte více

AT Computers s ekologickým osvědčením

9. 7. 2013. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: AT Computers)
AT Computers získal osvědčení o efektivní recyklaci systému Eko-Kom. Svojí účastí v tomto systému pomáhá České republice snižovat ekologickou zátěž a přispívá ke zlepšování životního prostředí. Čtěte více

Léto u AT Computers je o dva stupně lepší

27. 6. 2013. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers zahájila léto velkou pivní promoakcí s názvem O 2 stupně lepší. Zákazníci tak dostanou ke každému zakoupenému notebooku pětilitrový soudek piva a dva praktické ATC krýgly s uchem. Čtěte více
Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers, s hosteskami

Dovolená v karibském rytmu s AT Computers na Seči

5. 6. 2013. (redaktor: Štěpán Feik, zdroj: DCD Publishing)
Zatímco venku padal hustý déšť a pro mlhu nebylo vidět na krok, vstupem do hotelu Jezerka se reselleři ocitli v úplně jiném světě. Závěr jarní části setkání s distributorem AT Computers se opět nesl ve znamení dovolené, havajských košil, drinků a dobré nálady. Čtěte více