Nové workstations od HP

23. 4. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Ne náhodou se HP ocitá na prvních místech prodejních žebříčků notebooků, stolních počítačů a pracovních stanic. Důkazem toho je řada HP Z Workstation, kterou společnost představila ve světové premiéře.

Inovovaná kategorie pracovních stanic se může pochlubit ojedinělým výkonem, přístupnou cenou a praktičností v novém elegantním designu. Modely HP Z800, HP Z600 a HP Z400 Workstations jsou vyvrcholením více než dvacítky designových inovací HP.
Kdo pracuje s Workstation? Třeba tvůrci filmu Kung Fu Panda
HP Workstations především splňují představy nejnáročnějších uživatelů, požadujících především výkon: grafiků, vysílacích studií, návrhářů designu (CAD), strojařů, zdravotníků, finančníků i tvrdých mužů v terénu při ropném i plynovém průzkumu. A zde je praktická ukázka: celý svět byl doslova unešen z revoluční animace, použité při natáčení loňské letní filmové novinky Kung Fu Panda, mistrovské kombinace tvůrčí kreativity studia DreamWorks Animation a technologie HP.
Workstation inspirují i renomované designéry
Řada „Z“ nabízí také design, jímž se inspirovali návrhářští lídři z BMW Group DesignworksUSA. „Při otevření dveří nového BMW Z4 a při pohledu na boční panel nové HP ´Z´ Workstation máte tentýž pocit estetiky a inovace z vnějšku i zevnitř,“ dodává prezidentka BMW Group DesignworksUSA, Verena Kloos.
Tři modely řady Workstation přinášejí vše, co zákazník požaduje
HP Z800 Workstation je nejvýkonnější a rozšiřitelná stanice pro uživatele, pracující s aplikacemi, jako je 3-D animace, digitální střižny videa, ropný a plynový průzkum i lékařské snímky.
HP Z600 Workstation je navržena s ohledem na životní prostředí a nabízí vysoký výkon odborníkům ve videoprodukci, financích a CAD.
HP Z400 Workstation je ve své třídě nejlepší pracovní stanicí, nabízející špičkový výkonný procesor Intel, která za přijatelnou cenu vyhovuje profesionálům na střih videa, fotografům, designérům a technikům.
Přínosy HP
Uživatelé HP Workstations mohou využívat výhod precizního vyladění od HP:
• pro dosažení stability pro své zákazníky certifikuje HP ovladače pro běžně používané aplikace od výrobců, jako jsou Adobe, Autodesk, CATIA, Dassault, Revit, Siemens a SolidWorks
• každá HP Workstation prochází vyhlášeným testovacím procesem kvality HP, který jde daleko za rámec běžného průmyslového testování
• HP nabízí více možností než jakýkoliv jiný výrobce, s nejširším rozsahem možností a konfigurací, od výběru grafických karet a monitorů po možnost volby libovolného operačního systému
Rozebrat a složit všecko – zvládne s klidem malé děcko
Díky propracované a přitom zcela jednoduché konstrukci může s díly manipulovat i malé dítě, a to zcela bez jakéhokoliv nástroje. Důkaz? Najdete jen na YouTube – malá dívenka hravě zvládá demontáž a opětovné složení Workstation bez jediného zádrhele: zde.