ASUS představil exkluzivní notebook Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

18. 8. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: ASUS)
ASUS představil notebook Vivobook S 15 OLED BAPE Edition, který vznikl ve spolupráci s renomovanou módní značkou A BATHING APE (BAPE). Limitovaná edice počítače zaujme jak streetwearové nadšence, tak ty, kteří fandí novým technologiím. Jde o vůbec první notebook s exkluzivním kamuflážním designem BAPE.

Spolupráce mezi ASUS Vivobook a BAPE přichází v momentu, kdy značka BAPE slaví 30. výročí od svého založení. Vivobook S 15 OLED BAPE Edition vzdává hold trvalému odkazu obou značek tím, že kombinuje nejmodernější technologie s ikonickým stylem BAPE. Díky propojení módního vzhledu s výkonem jsou ASUS Vivobook a BAPE touto exkluzivní spoluprací připraveny ohromit svět.

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition nabízí jedinečný vzhled s dosud nevídanými vzory inspirovanými ikonickým maskovacím designem BAPE. Vzor je dostupný ve dvou barevných provedeních, zelené a modré kamufláži, která zdobí nejen notebook, ale také dodávané příslušenství čítající figurku, myš, brašnu a sadu samolepek. Tato sada věrně vystihuje esenci osobitého stylu BAPE.

Vedle atraktivního vzhledu nabízí Vivobook S 15 OLED BAPE Edition také zajímavou výbavu a certifikaci Intel Evo. Procesor až Intel Core i9-13900H 13. generace je doplněný 16GB LPDDR5 pamětí a OLED NanoEdge displejem s rozlišením 2,8K a obnovovací frekvencí 120 Hz. Dlouhé hodiny práce bez přístupu k elektrické zásuvce pak zajistí 75Wh baterie.

Styl a inovace

Značky BAPE a ASUS přikládají velkou důležitost svým komunitám. Jejich spolupráce přirozeně propojuje módu s technologiemi. Výsledkem tohoto spojení je exkluzivní produkt. „Jsme nadšeni, že můžeme oznámit výjimečné partnerství mezi ASUS Vivobook a A BATHING APE – spolupráci, která ztělesňuje ducha streetwearu a posouvá hranice designu. Jde o vůbec první notebook BAPE a také o první notebook inspirovaný streetwearovým stylem v naší řadě Vivobook," řekl Galip Fu, globální marketingový ředitel ASUS z divize Consumer PC.

Pro dosažení skutečného „wow“ efektu se Vivobook S 15 OLED BAPE Edition dodává s exkluzivní modrou (varianta notebooku Cool Silver) nebo zelenou sadou příslušenství (varianta Midnight Black). Tento kamuflážní design, který byl vytvořen speciálně během této spolupráce, ztělesňuje spojení nadčasového vzhledu a hravého šarmu. Jeho základem je klasický kamuflážní vzor BAPE ABC, který je proslulý svou trvalou přitažlivostí a všestranností. Aby byl tento design ještě úchvatnější, představila značka BAPE oblíbené postavičky BABY MILO Friends, které do něj vnášejí pocit radosti a hravosti. Do vzoru je plynule integrován také název ASUS Vivobook, což představuje harmonické prolnutí identit obou značek. Nechybí ani ikonická figurka BABY MILO, která drží Vivobook a odkazuje na samotný produkt.

Ceny a dostupnost

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition bude v obou barevných variantách dostupný na Českém a Slovenském trhu od 1. 9. 2023 v limitovaném množství za cenu 27 490 Kč vč. DPH. Již od 17. 8. 2023 lze notebook předobjednávat.

Štítky: 

Profilová karta firmy

ASUS Computer Czech Republic, s.r.o.

ASUS Computer Czech Republic, s.r.o.

Název společnosti ASUS vychází ze jména Pegase (Pegasus) – okřídleného koně z řecké mytologie, který byl symbolem moudrosti a vědění. ASUS ztělesňuje sílu, čistotu a dobrodružného ducha tohoto nádherného stvoření. Každým novým produktem, který vytvoří, míří výš a výš.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Globální prodej PC se v prvním čtvrtletí 2024 vrátil na předpandemickou úroveň

10. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: IDC)
Podle údajů společnosti IDC se celosvětový trh s osobními počítači po dvou letech poklesu vrátil v prvním čtvrtletí roku 2024 k růstu. Celkem se v tomto období prodalo 59,8 milionu PC, což představuje meziroční nárůst o 1,5 %. Čtěte více

Nejnovější generace počítačů HP EliteBook vsadila na integrovanou umělou inteligenci

14. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Společnost HP Inc. představila 11. generaci notebooků řady EliteBook určených pro náročné firemní zákazníky. Počítače jsou dostupné v řadě variant, ve všech případech však nabízejí podporu umělé inteligence a dalších moderních technologií. Novinkou je například řešení Endpoint Security Controller pro ochranu před kybernetickými útoky za pomoci kvantových technologií. Čtěte více

Nová vlna zařízení podporujících práci s AI

6. 5. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: DCD Publishing)
Na trh začínají přicházet nová zařízení, která jsou uzpůsobená práci s umělou inteligencí. Přední výrobci následují trend rozšiřování nástrojů gen-AI a díky novému hardwaru umožňují odbavovat úlohy pro AI částečně lokálně, a tudíž rychleji. Čtěte více

Acer: notebooky Predator Helios Neo 14 a Nitro 16

21. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Acer)
Společnost Acer rozšířila svou nabídku herních notebooků o dva modely Predator Helios Neo 14 a Nitro 16. Oba nabídnou nové procesory Intel Core Ultra s podporou umělé inteligence, kvalitními displeji, výkonnými grafickými kartami, spolehlivým chlazením a řadou dalších vlastností atraktivních pro hráče i tvůrce obsahu. Čtěte více