Vyšlo prázdninové dvojčíslo Reseller Magazinu

10. 7. 2018. (redaktor: Jakub Špaček, zdroj: DCD Publishing)
Období dovolených už je tady a s ním i prázdninové vydání Reseller Magazinu. I na prosluněné dny jsme si pro vás přichystali parádní čtivo. Můžete se těšit zejména na působivé rozhovory, ale nahlédneme také do světa bezpečnosti a ohlédneme se také za nejzajímavějšími událostmi uplynulého měsíce.

Vzhledem k tomu, že koncem května společnost AT Computers oslavila 20 let na českém a slovenském trhu, nemohli jsme odolat rozhovoru s Petrem Vaňkem a Martinem Wankem, kteří se v něm nejen ohlédli za uplynulými lety, ale neušlo nám ani pár poznámek o současných trendech. Rovněž jsme využili příležitosti návštěvy CEO společnosti ADATA Shalley Chen v české metropoli a vyzpovídali jsme ji ohledně postavení její firmy na českém trhu. Dozvěděli jsme se také informace o připravovaném partnerském programu, jehož se čeští reselleři dočkají velmi brzy a spoustu dalších informací.

Toto číslo se zaměřilo především na téma bezpečnosti, což se samozřejmě odrazilo na tematických článcích jako Slabá místa firemní IT bezpečnosti, Neklikat aneb nebezpečné domény na síti či Levné Androidy a malware. V těchto článcích se dozvíte nejen informace o tom, jaké aktuální kyberbezpečnostní hrozby vládnou současnému světu, ale dostanete také pár rad, jak se s bezpečnostními slabinami poprat.

V tomto vydání se setkáte rovněž s textem GDPR v praxi, v němž se sice nedočtete, jak si nastavit firemní procesy, abyste byli s tímto nařízením v souladu (což už byste měli dávno být), ale zjistíte, jak se s touto problematikou vyrovnali jiní. Jde především o subjekty schraňující obrovské množství osobních údajů, od státní správy, přes nemocnice, zdravotní pojišťovny, ale i e-shopy a velké korporace.

V sekci věnované marketingu jsme se tentokrát zaměřili na to, jak by se správně měly vést mítinky. Ani tentokrát nechybí výběr nejzajímavějších produktových novinek (hned na začátku ve zpravodajství a samozřejmě i napříč celým číslem) a reportáže z uplynulých partnerských akcí pořádaných výrobci a distributory.

Pokud chcete nahlédnout do zákoutí bezpečnosti, či si jen projít nejdůležitější události za uplynulý měsíc, začtěte se do digitálního vydání!

Přejeme vám příjemné čtení!

Pokud časopis Reseller Magazine ještě neodebíráte, ale měli byste o jeho zasílání zájem, můžete si jeho bezplatný odběr (včetně elektronické varianty) zaregistrovat zde.

Ke kompletnímu archivu všech vydání se dostanete zde.

Štítky: 

Podobné články

Průměrná česká společnost nyní čelí v průměru více než 2 000 útoků týdně

23. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Check Point)
Kyberbezpečnostní společnost Check Point Software Technologies upozorňuje, že od začátku letošního roku vidíme další prudký nárůst kyberútoků. V dubnu čelily české společnosti v průměru enormním 2 000 kyberútokům týdně. Přitom průměr za první tři měsíce byl „pouze“ 1 570 kyberútoků týdně na jednu českou organizaci. Čtěte více

Přihlašování k účtům: nejčastější chybou je opakované použití stejných hesel

21. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: GFI Software)
Podle dotazování společnosti GFI Software mezi českými a slovenskými partnery je nejbezpečnějším způsobem přihlašování k účtům dvoufaktorové ověřování (2FA). Podle 91 % dotázaných IT profesionálů dělají uživatelé nejčastější chybu opakovaným použitím stejného hesla pro přihlašování k více účtům. Čtěte více

Kyberzločinci zneužívají nové zranitelnosti o 43 % rychleji než v 1. pololetí loňského roku

20. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Fortinet)
Studie FortiGuard Labs Global Threat Landscape Report za 2. pololetí 2023 zdůrazňuje potřebu, aby dodavatelé dodržovali osvědčenou praxi ve zveřejňování zranitelností a aby podniky zlepšily kybernetickou hygienu a správu oprav softwaru. Čtěte více

Nová služba Acronis MDR přináší integrovanou obnovou po útoku a další možnosti

14. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Acronis)
Nová služba Acronis Managed Detection and Response (MDR), dostupná poskytovatelům MSP využívajícím Acronis Cyber Protect Cloud, umožňuje nabízet bezpečnostní monitoring, rychlou detekci, investigaci, eliminaci hrozeb, reakci na incidenty a nápravu kybernetických útoků na profesionální úrovni bez nutnosti udržovat kvalifikovaný tým a specializovanou sadu nástrojů. Čtěte více